Lördag!

Sitter här och mumsar på möööörk chocklad och funderar på vad jag ska ta på mig ikväll.... Ska ut och äta och fira Anna´s födelsedag. Naglarna ska iaf målas i favvo lacket, mitt röda från YSL, sen lutar det nog åt Pimpinette klänning. Ingen låtlista att göra sig iordning till, utan det får kvalserien i hockey stå för, mycket hockey nu...:)

Idag har Eva haft hoppträning för mig som gick superbra!!! Va ute i stallet i det ruskiga vädret i ett par timmar så nu känns det riktigt skönt att få göra sig fin o sätta sig på restaurang med god mat o dryck och med härliga människor!

image2426
Enkelt o fint från Facehunter.


Lördag

image2425
Gott kaffe med sin älskling är bästa sättet att starta dagen! Idag blir det jobba och födelsedags middag med bästa familjen! Låter helt ok!!

Dask nu då!!

Nu ska vi bara hoppas på att FBK lyckas daska LHC ordentligt! Hoppas!

Ny Minimarket kjol

image2424
Älskar min nya boxiga Minimarket kjol!

Pimpinette!

Är det någon leverans vi väntat otåligt på så är det favoriten Pimpinette! Vackrare snitt, färger och material får man leta efter och så är det såååå sött!!
image2416
image2417image2418
image2419
image2420image2421
image2422image2423

God morgon!

image2415

Önskas: vårväder

image2404image2405
image2406image2407


image2409image2410
image2411image2412
image2413image2414

Fina, fina koftan

image2403
Älskar den här koftan från Pimpinettes höstkollektion. Stog och plockade på lagret idag och såg att vi hade 3 st kvar. Perfekt att vårhänga i!! Måste absolut plocka fram imorgon!

Torsdag

Bra och rolig dag! Klippt luggen, gått en sväng i solen, skylltat om, städat och pratat med roligt folk i butiken!
Fick anledning att inviga mina nya solisar på väg till Ego imorse...kände att våren nog inte är så jäkla långt borta iaf!
image2402

Nya klänningen


image2401
Dagen har tillbringats i min nya dáhrlingklänning . Attans vad den kommer bli bra när benen är bruna och strumpbyxorna är långt borta!

God morgon

Sitter och försöker vakna med 2a koppen kaffe. Idag blir det jobba hela dagen. Bla. ska jag börja fota för webbshoppen och dra igång med inventeringen. Hoppas på att hinna med en sväng i solskenet oxå!
...God morgon!

Lugg

image2399
Gillar! Gillar verkligen lugg!

GRATTIS ANNA!

image2398
Grattis kära syster!
Idag börja firningen o på Lördag fortsätter vi.
Hoppas att du är nöjd med ditt firande så här långt:)

Kramar
♥Lillan


Lyckosmycke

image2396
Smycken ska vara betydelsefulla tycker jag och är jätteglad över "mitt" lyckosmycket som jag hittade i Es smyckeskrin. Hon fick det när hon föddes och just nu hänger det runt min hals tillsammans med hjärtat från älskling.

26/3

Lång dag. Började dagen med frukost ute med Anna l. Jobbade bara förmiddag idag, skönt! Lina bjussade på lunch och fika innan vi fixade till vårat "nya"skylltfönster.Har just haft familjen här på tårta, kaffe och bubbel. Fick finfina saker av alla! Bla äntligen en blommig väska från Anna L. Nu stökar älskling och jag runt hemma och lyssnar på musik och skålar i bubbel. Blir mer firning på lördag.
image2394
image2395
Dagen till ära i favvoklänningen från Rules by Mary.

Godmorgon

Snö, snö, snö. Trist!! Har haft en tidig mysmorgon med min älskling och ska ge mig ut i snövädret för frukost på scandic med Anna L. Tror jag ska försöka få till en tid för min lugg oxå som börjar bli lång! Nu ska jag starta dagen ordentligt!
image2393

Önskekjolen

image2389
Så enkel och så jäkla fin! Ligger högt på min önskelista!




Önskekjolen

image2389
Så enkel och så jäkla fin! Ligger högt på min önskelista!



Tisdagen

Har äntligen kommit hem. Blev en lång dag. Eva och jag tog en snabb secondhandtripp inan mötet med revisorn. Gott, var länge sedan jag kika secondhand. Efter jobbet mera möten och planering för våren. Nu ska jag ta hand om min snuviga älskling och leta efter ett bra tårtrecept. Imorgon börjar födelsedagsfirandet!!
image2388
Satan vad risig jag känner mig.....frisörtid nästa!!

Chloë Sevigny

image2384image2385
image2386image2387
Enligt mig en smula överskattad men inspireras av dessa blider gör jag allt!

Pariiiiiiiis!

Yippi, nu är resan bokad! Det blir Paris i 4 nätter i slutet av April/början av Maj.
Idag när jag kom hem från stallet, kall och på ganska dåligt humör så överraska ♥F♥ mig, han hade bokat resan o hotellet, min älskling:) just som jag trodde att det inte skulle bli något heller.

Ska bli fantastiskt underbart!!!
image2383
Om någon har tips på vad som ska/inte ska göras/upplevas så tas det tacksamt emot!
♥L


Äntligen vardag

Jag gillar verkligen högtider och långhelger men jag har absolut inget emot att det blir vardag igen. Idag blir det att städa lagret för kommande inventering,lite pappersarbete och styrelsemöte i Arkaden. Ska försöka kolla upp tårta tills imorgon och städa hemma me....det var jag som sa att jag gilla vardagen va?...phu tur att man är frisk igen!
image2382
Snart borde Modströms extremt fina klänning komma.....

Födelsedagsklänning

image2381
Har ju några att välja mellan, beror nog på vad det blir. Har ju några dagar på mig!

Påskhelgen

Tack E och H för en som alltid lyckad bjudning! Påskafton bestog av hockey, mat, vin, sång och dans...som vanligt med andra ord!
image2372image2373
image2374
image2375image2376
image2377image2378
image2380



GLAD PÅSK!

Nu drar vi på påskfirande! Hoppas ni har en fantastisk påsk!

Hej....

Har tillbringat dagen nerkrupen i soffan med massor av filmer och världens godaste pankakor som min fantastiska blivande man gjorde åt mig♥!
Börjar känna mig bättre så imorgon efter jobbet drar vi upp till E och H där hela gänget redan sammlats för påskfirande. Kommer bli astrevligt!
Nu ska jag återgå till mitt tillfrisknande och mysande !
image2371
Ska prova de nya Camilla Norrback byxorna imorgon tror jag....


Vilken jävla skandal Frölunda!

image2368image2370image2369
Riktigt goa gubbar dom här Göteborgarna.......

sjuk

Tycker lite synd om mig själv. Typiskt att bli sjuk nu till påsk! Borde oxå vara på ego idag med tanke på att det var mycket att göra...blir till att koka lite te nu och tassa tillbaka till soffan och stora filten och hoppas på att snart må lite bättre.

Hoppas ni andra håller er friska det ser ju så härligt ut ute!

♥A

Pyssel!

image2367
Den här kragen och dom här söta guldknapparna med ankare på har jag fyndat secondhand. Dom har legat här hemma ett bra tag, så nu är det dax för lite pyssel. Kragen ska jag sy fast på en svart eller mörkblå klänning och knapparna ska få förnya en gammal jacka. Ska även passa på att fixa lite uppläggningar jag har när jag ändå är igång.
Hmm, klockan är inte ens 10 och jag har redan damsugit, tvättat, damtorkat, vattnat, vikt alla rena kläder, känner mig ganska duktig. Solen skiner och det verkar vara toppenväder ute så då går det av bara farten!

♥L

Älskling!

image2366Snart är det 1 år sen som jag o älskling förlovade oss i Italien, det var en helt underbar resa och nu när det närmar sig 1 års dagen så längtar jag verkligen tillbaks. Vi hade tänkte oss en liten resa på 1 års dagen men vi verkar vara för sent ute...:( Spelar egentligen inte så stor roll vart vi åker, vill bara ha lite värme, mysig stad med fin natur och massa caféer ev lite shopping, krävs inte så mycket när man har världens bästa resesällskap! Vi får väl se om vi lyckas hitta något, hoppas!!!

Nåväl, nu är det påsk och idag är jag helt ledig:) Ska pyssla lite hemma, handla lite god mat o ta en sväng på stan och ikväll är det hockey! Imorrn ska jag rida o sen åker vi upp till Sunne, där det kommer bli fullt hus under påsk, trevligt.

Hoppas alla får en härlig påsk!
♥L

Hmmm

image2365
...inte var jag så här ohyffsat snygg när jag var 18??

Bio!

image2364Kom just hem från bio, jag o Anna såg 27 Dresses.  Rolig tjejfilm och vi råkar gilla tjejfilmer:)
Nu måste jag ställa mig i duschen så att jag tinar, det är kallt ute, burr.... Vart tog våren vägen?????

Natti, natti
L

Burrr

image2363
Snuvig som attan...och frusen. Tänker lite på tröjan från Numph som jag gosa med igår.
Hade suttit bra nu!

Tack, gode gud!

Jisses va gott att att modeveckan (iaf visningarna) har flyttats till 30juni-4 juli. Har nämligen andra planer för augusti!!
Så jag är mycket nöjd och tycker det passar perfekt!

Mycket att göra

Har varit mycket nu + att jag är sjuk. Känner mig asrisig med extremt glad. Senaste dagarna har vi kikat på endel kollektioner och kompleterat med ordrar. Camilla Norrbacks fina höst kollektion fick mig att glömma den kommande våren och igår kikade vi på Numphs söta höst koftor. Han även med att kika på underbara smycken från Timi.
image2361image2362
Nu ska jag kurera mig med kaffe och dra till ego!!

Nytt och sommrigt!

Höll på att dö av synen som mötte mig när jag kikade ut imorse-snö! Som tur är kom det in lite nytt och mycket sommrigt idag! Vilket gjorde att ovädret glömdes bort en smula.
image2358image2359
Från dáhrling och by lilla ego

Öppet tider i påsk

Fredag-Stängt
Lördag påskafton -öppet till 14 00
Söndag-stängt
Måndag-stängt

....på gång!

....en webbshop!!

Myskväll!

Vi har beställt hem hockeyn på ppw och F har lagat gryta med lax och räkor, mums! Jag har även hunnit med att städa och snart är det påsk, det känns bra det här:) Nu MÅSTE dom vinna!!!
♥L

Sökes: Perfekt vit liten sak


image2351image2353
image2354image2355
image2356image2357





Söndag

Skön söndag. Älskling och jag  tog en tur i solen till stan och hade det gott. Svängde förbi museét (stavs det så?) på vägen hem . Nu har jag städat av hemma efter helgen och ätit godaste pastan till middag. Ska Kika igenom bilderna från Camilla Norrback visningen innan jag kurar upp mig i soffan. Får kika ordentligt på kollektionen då vi inte han med det i sthlm sist.

Go kväll!



Igår

Gårdagen var fin förutom det uppenbara såklart.
Anna S och jag sågs hos mig för ett glas vin innan vi mötte Lina utanför nian. Efter 2 perioder och något glas vin tröttnade vi på att se fbk bli ganska ordentligt utspelade så vi drog hem till Lina för vin och drinkar. Tog en sväng på Koriander och sen hem. Kändes fantastiskt härligt att min älskling kommit hem vid de laget!!

image2345
image2346image2347

Mot nian!

Nu ska jag hälla upp ett glas vin o sätta på lite bra musik (känner för Bob Dylan idag) Sen ska jag välja ut en lagomt fin outfit för att sitta på nian och kolla på hockey o dricka lite vin el öl med goda vänner:) en alldeles perfekt kväll i mina ögon (om rätt  lag vinner förstås)

Tack Pappsen, för all fix och hjälp med cykeln, känns härligt att kunna ta cykeln ner på stan igen:)
♥L

image2343Min abslouta favorit just nu! Bild från: Minimarket!

God morgon med Tricia Guild!

Älskar Lördagsmornar som tillbringas med frukost, myyyycket kaffe och framför nyhetsmorgon. Idag är en sån morgon, och dessutom är Tricia Guild med på nyhetsmorgon. Gillar hennes inredning och har flera böcker av henne. Blir så sugen på att göra om här hemma, men vet inte riktigt hur...har väldigt svårmöblerad lägenhet.

Ikväll står det hockey på schemat, jag o F var så sugna på att åka till götet o gå på matchen idag, men det var slutsåld:( Vi får gå på Tisdag ist. Före det ska jag pyssla lite hemma, tvätta, städa garderob, träffa mammsen o pappsen för att få min cykel lagad och ev träna agility med Manchester, en sväng på Ego blir det säkerligen också.

image2342
God morgon
♥L


Efterfrågad klänning nu i butiken

image2341
Ni ser vart bilden är ifrån...

Kate

image2338
image2339
image2340
Fantastiskt fin bildserie på Kate Moss.

saknar dej!

image2337
kom hem nu bejbi......

Fredag

Fredakväll  tillbringas med mor o far, Lina och F och Anna s eftersom älskling är på resa. Mat , vin och lite bra musik.
Mat ska jag oxå försöka mig på att laga...får se hur det blir!
image2336
Favvo kjolen fick va me idag me.....

Färg

image2335
Handmålad siden från dáhrling! Ljuvlig!

STYLEIN

Nu har äntligen vårens go bitar från Stylein trillat in!! Skynda kolla in innan det ryker!
image2334
..bara en av av allt!

Prada

image2333

Tillbaka

Vill bara påpeka att ANNA L är tillbaka från sin semester nu. Så from. imorgon finns hon i ateljén igen redo att fixa era plagg och sy fantastiska väskor till er.

långa längder

image2331image2332
Riktigt sugen på hel långt var jag förra sommaren oxå men hoppade det eftersom jag är ungefär ett äpple hög men idag provade jag nya fina mbym klänningen och kände kärlek! Älskar den bara ryggen och hur kvinnlig man kände sig i den. Nu väntar jag bara på sommaren och härliga sommarfester.

inspirerande

image2325image2326
image2327image2328
image2329image2330

Så fin

image2320
Idag var Pia från dÁHRling hos oss med höst kollektionen. Lyx när folk kommer till en så man själv slipper flänga runt så mycket. Min absoluta favorit var denna vansinnigt fina cape.Kommer till ego i augusti!

Bloppis!

Bloppisar har ju dykt upp på var och varannan blogg nu och då jag har en hel del kläder/skor o väskor som jag inte använder pga att det inte passar mig personligen eller storleksmässigt så tänke jag sälja en del här. Om någon är intresserad dvs...;)

Vi börjar med;

Klänning köpt secondhand. Står ingenting i, ev hemsydd. Någon slags ullblandning skulle jag gissa på. Längden är till mitt på låret ( iaf på mig som är 169 cm) 3/4 lång ärm. Storlek: ca 34-36. Pris: 150 kr.


Underbart snygg fuskpäls som tyvärr är liiite för liten för mig. Köpt secondhand, står Palle, made in Finland i den, står även storlek 38 men är mera som en 34. Fickor. Riktigt varm, fint skick! Pris: 350 kr.


H&M klänning i 100 % bomull, köpt för 2-3 år sedan, använd ca 3 ggr så fint skick. Pris: 150 kr.


Sååå snygg skinn väska med fransar och långt band. Köpt secondhand på nätet, men känns inte riktigt jag...tyvärr... Jättebra skick. Fack med dragkedja inuti. Pris: 400 kr.

Ja, det var allt för nu. Vid intresse maila mig på [email protected]. Kan hämtas i Karlstad eller skickas med posten.

Go´natt
♥L


Jojo & Malou!

En lång intervju med Jojo & Malou finns att läsa i senaste Elle. Personligen gillar jag deras kläder vädigt mycket!!!
♥L
image2306

Mix

image2305
Visst funkar det att mixa och matcha olika mönster. Gillar klänningen från mbym skarpt!
Tänker köra den till bruna ben och klackar. Slänger gärna på mig ett par snygga solbriller och någon fin väska till.
Det finfina priset ligger på 599 pix!

Dagen då frölunda skulle få stryk....

Bra dag på Ego. Lite små leveranser och mycke kaffe och intressanta samtal. Sen en sväng på stan och öl på 9an med hockyn och lite skitsnack me Anna S om livet, kärleken och slutspelet. Jäkligt tråkigt nog var resultatet inte de önskade men de blir nya tag på torsdag. Nu sen, sen middag med baby!
image2300image2301
Kofta-Rules by Mary, kjol-lilla ego, t-shirt-stylein.
image2302image2303
Dagens mest provade kombo!
image2304
...och finaste secondhand klänning!!

Ikväll smäller det!!!

image2299

Tävlat

Igår var som sagt första tävlingen för terminen. Det blev en oerhört lång dag, var på tävlingsplatsen från 10.30-19.00, jobbigt. Regnade gjorde det också... Men det gick bra iallafall, 1a klassen 1 m blev vi dubbel nolla och hamnade precis utanför placering och i 110 fick vi en rivning i omhoppningen o hamnade även där precis utanför... Tjejen som red före mig i sista klassen krachade in i ett hinder så både hon o hästen blevliggandes ett bra tag, riktigt otäckt, så man var lite försiktig när man red precis efteråt...

En bild från 1a klassen.
image2298
Foto: Anette Thorberg

tema: klänning!

image2287image2288
image2289image2290
image2291image2292
image2293image2294
image2295image2296
Vi har massor av klänningar på Ego nu-massor!!
Från toppen: Camilla Norrback, Dagmar, Dáhrling *4, Minimarket*2, mbym och Minimarket!

Snygg kombo

Hängde en sväng me Anna S idag. Hon var fin i sin Dagmar kjol!
image2286

Skor

image2283image2284
image2285
Fyller ju snart år...skor? Ja visst!

Söndag

image2282
Skulle ju vara sol och vår idag så jag kunde promenera runt i min nya trench.
Dock skulle jag nog inte se lika brun och fin ut som Lina gör på bilden....än!

Ist. blev det tvätt och städning hela dagen som för övrigt varit mycket mysig!
Veckan som följer kommer bjuda på kollektionsvisningar både tisdag och onsdag kul!


Nu middag med min älskling.

♥A

Lördag

Värst vad folk var shoppingsugna idag! Var helt slut när jag kom hem efter jobbet idag! Så roligt att alla verkar nöjda med vårat utbud just nu. Måste nog själv säga att så mycket fint som finns i butiken har vi aldrig förr haft!
Invigde även min nya beiga trench från mbym som jag shoppade igår, mycket bra köp! Älskar den!

Nu blir det en viss typ av planering med min kärlek och någon mumsig kaffedrink!

♥A
image2281
Mbym klänning, favvoklockan och vanlig kunt blev det idag!

Lyx!

Den här underbara väskan från Mulberry  var jag och pillade på idag, igen...;) Vill ha!!! Skulle passa utmärkt till min nya vår kappa från Rodebjer, eller ja den skulle ju passa till nästan allt!
 image2280
Nu ska jag hälla upp ett glas vitt vin och börja med middagen så att den är klar när F kommer hem från hockeyn.
Kvällen bjuder på hemma mys med melodifestivalen o god mat o vin. Imorrn ska jag upp tidigt så det blir tidigt i kojan ikväll.

Love
L


God morgon Karlstad!

Karlstad vaknar o jag har ätit frulle till nyhetsmorgon som varnligt. Nu ska jag dricka upp min andra kopp med kaffe o sen måste jag putsa ett fönster som ser förfärligt ut... Sen blir det en fika på stan med Kristin!

Imorgon är det säsongens första hopptävling, ska bli superkul! Ska ut till stallet em och fixa och förbereda inför imorgon.

Nee, nu måsta jag ta tag i det där fula fönstert innan jag gör mig klar för dagen.
Hoppas ni alla får en underbar dag!

Krami
L


blå/vitt

image2277image2278
Finns inte mycket som jag blir så sugen på så här års som det marina!
Blå / vitt, guldknappar, dubbelknäppt, små kaptenshattar, vidd och krispiga material.
Minimarket kör grymmaste blå/vit randiga klänningen och toppen i vår och jag älskar det!
För att kompletera garderoben så får Dagmars vita vida jeans med guldknappar oxå mer än gärna följa med mig hem!...Attans vad shoppingsugen jag är!

Fredag

image2276
Trött dag i stylein t-shirt, secondhand kavaj och gammla jeans.

Mera Dagmar!

Finaste Dagmarkjolen i vårens tappning kom idag! Galet tjusig!
image2274
image2275
Finfin till Minimarkets randiga lilla överdel!

Vi hjärta Rodebjer!

image2273
Jackan finns det 3 kvar av i marinblått och klänningen bör snart dyka upp. Om man säger som så, finaste vårjackan och klänningen någonsin!!

Äntligen Minimarket!

image2267image2268
image2269image2270
image2271image2272
Nu finns dessa styles + några till på lilla ego!! Lånat bilderna från minimarket.se!

Ögonbryn!

image2266
Så här vill jag att mina ögonbryn ska se ut, men det är inte det lättaste... Har inte hittat någon salong som gör det bra o inte heller några bra "produkter", svårt när man är blond att få till det bra. Nån som har några tips?

Kramis
L

uppdrag: ny väska!

image2264
image2265
vet inte riktigt vad jag vill ha.....

Onsdag

Gud vad dagarna går. Snart är det redan påsk! Idag lurade solen mig ordentligt, höll på att frysa ihjäl på väg till EGO i bara skinnjackan.
Har iaf. fått en del gjort idag. Provrummen är nymålade och fina och de sista ordrarna för hösten klara. Ett telefonmöte och lite nya gosaker bjussade förmiddagen på. Lina jobbade eftermiddag så jag hängde runt med henne några timmar(svårt att slita sig från jobbet?) Blev lite shopping i form av en galet skön liten klänning med lång ärm från mbym och en secondhand kavaj i svart och vitt. Mycket nöjd!
Nu ska jag plocka lite hemma innan älskling kommer hem!

image2263

Keith

Keith för Louis Vuitton, grym kampanjbild!! Vi gillar!
image2262

Älska Nobody!

image2261
Har sagt det förr och gör det igen, farligt snygga jeans!!
Fick in två nya modeller i går. Ett par ljusare raka och ett par mörka ankelkorta. Jag tar gärna ett par av varje.

Konst kring halsen

image2259image2260
Kanske enligt mig världens finaste sjalar just nu.

god morgon solsken!

Dagen verkar börja bra. Inget särskilt bara bra känsla och sol! Dricker kaffe och går igenom dagen. Kollektionsvisning, möten och en lite träff med E och H. ja blir nog bra.

Hoppas ni har en trevlig tisdag!

Favorit

image2258
Både min och Linas favorit just nu. Blank grön kjol!! Älskar den!

När det blir vår...

image2257
Ivår är jag nog inte ensam om att vilja ha massor av ljusa härliga blusar till jeans, kjol eller shorts.
Mina favoriter just nu kommer från nya märket Monrow och är bara sådär fantastiskt slappa och sköna som jag vill ha det. Priset är lika bra det ,429 pix!

Paris

image2253image2254
image2255image2256
Style.com

Vill oxå vara snygg i Paris.

Fan vad underbart!

image2245
Min outfit igår bestod av: Svart bastopp från hm och min nya älsklingskjol från  By lilla ego/bitchic.


Fick inte så många bra bilder, men det var helt fantastikst! Lika bra som alltid och bästa av allt tycker jag var Mannen i den vita hatten!

Tack kära vänner för en toppen kväll. Nu ser vi fram emot nästa spelning. SAGOLIKT!

♥♥♥L

Lördagkvällen

Började hemma hos oss med vin och lite att äta, taxi till arenan, vansinnigt bra spelning, buss till stan och vin, öl och mycket skratt!! Jäkligt bra kväll!
image2229image2231image2232
image2233image2234image2237
image2238image2240
image2241image2243image2244





Nästan perfekt...

Nu, efter en lång arbetsvecka tar jag helg. Älskling och jag har just hällt upp ett glas vitt och pysslar med maten. Snart kommer folket hit och senare KENT! Mycket trevligt!!