FBK-VF 4-4

Efter en snygg upphämtning från underläge med 0-3 så blev det tillslut 4-4 i dagens match. Riktig rolig och bra  match! Lite pinigt av Frölunda å dra på sig matchstraff å utvisnngar i slut minuterna...å Salo är just fin när han boxar till Ledin... Jaaa, hockeysäsongen är äntligen igång!

Min Lördag började med en låång, stor och efterlängtad frukost. Pyssla lite i hemmet innan jag cykla ner till LIlla Ego vid 10.45 tiden. Var en bra dag på Ego med överraskande mycket folk för å vara innan löning. Våran kunder är så söta, alla är så trevliga, det är så roligt!

Håller på å planera för våra klubb/tjejkvällar som vi ska ha på Ego framöver. Har tänkt oss 2 dagar/mån som man får boka in sig på då det erbjuds: shoppning till ett förmånligt pris, modetips (för dom som vill) förhandstitt på nyheter i vårt sortiment/lilla ego vintage, bubbel och snacks. Kommer även att ha en makeup artist som kommer(vid önskan) å sminkar och tipsar om makeup. Vi får se när det dyker upp, men fr.o.m Nov har vi tänkt oss, håll utkik i butiken efter mer info.

Nej nu blir det en dusch. Får se vad kvällen har å erbjuda har inga planer ännu.

Trevlig Lördagskväll alla söta vargar från Värmland!
Lina

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh vad mysigt! Får dock ångest av att vara arbetslös (ska ju praktisera i höst och får bara motsvarande a-kassa). Vill ju shoppa!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback