Go natt världen...

Nu är det bara så att jag är så sjukt kär i Harald!!!!

Har haft en jätte trevlig typisk fam T lördag, det som saknades var så klart min älskade Harald!

Middag m E, H Lina O Fredrik. Följdes av bowling ( jag fick 140 p ) rekord! Nu är det raka vägen i säng, hoppas min älskade H hinner ringa innan jag tutar in!!


Till Harald... du är den underbaraste människan på jorden, älskar dej!!!!


Familjen T är inte dum heller!


Go natt kram
Anna

Nyheter och min rosa klänning!

106889-42
Den här ljusrosa härligheten följde med mig hem, lycklig!
Den gråa bitchic väskan kom oxå idag, är verkligen jättesnygg.
Stövlarna är oxå riktigt snygga, står på ego och väntar på någon...

Anna

Åhhh....

106889-39
Som sagt har det dykt upp en del underbara små godingar i våran vintagehörna. Denna sagolika klänning är verkligen jättesöt.

VINTAGE - I LOVE!!

Har vart på Ego idag, har fått in så otroligt snygga skor och kläder på vintage avdelningen!!! Vår kära mor har vart runt om och handlat på sig riktiga gobitar!!! Helt rätt Evis!! Det är inte lätt att låta bli grejerna själv..
Fick ta en tur på röda korset i skåra samt på färjestad shoppen. Det blev ett par skor på korset och nya ridvatnar på shoppen. Idag kom eva även med en supersnygg ridkavaj till mig, jättesnygg, lite tight kanske. Här omdagen kom hon med ett par helskodda viktor hugo ridbyxor, Tack mor!!!

Ikväll blir det middag med Anna, Eva, Hasse och Fredrik. Kanske en bowling. Blir dock ganska tidigt ikväll eftersom det är tävling imorra!

Puss, puss!
Lina


Kanske det snyggaste jag vet!

106889-37
Lilla Ego älskar Stylein!!
Här är blandade bilder från våren och hösten 06. Vi var tvungna att skilljas från den sista sailordress idag! Den gick till Kristin.
Den blåa klänningen Sofia, längst ner med fickor kommer snart dyka upp på ego..en riktig favorit!!

Vi gillar!!

fredag...

Känns som det var jätte länge sedan jag hade tid att skriva något....
Nyheter i butiken: Rosa basker från Rules by Mary och en mellan blå kofta från samma märke. Kommer göra sig läskit bra till mina svarta måndagsbyxor och höga pumps....

Väntar med spänning på Pimpinettes ytterplagg...
Lite nya snygga vintage plagg har oxå dykt upp och jag kan tipsa om att i morgon ( lördag ) kommer ännu mera godbitar!!
Ska fotta lite snygga klänningar och stövlar och lägga upp här så ni kan se!

Nu har vi ( jag & Anna. S ) ätit tacos och tagit ett glas vin, får se vad som händer sedan.

Förövrigt längtar jag nog snart ihjäl mig efter HARALD!!!!
Lyssnar på Cicilia Lind och tänker på honom ( Han gillar den efter ett pår glas vin...gullungen)

Nu hoppas jag att han ringer snart så jag får säga hur mycket jag saknar honom!!

Ha en fantastisk fredag kväll alla jag känner & inte känner!

Kärlek
Anna

Vilken bra dag!

Idag har det vart en bra dag!! Har varit på Soda och klippt mig och lagt in lite färg. Det blev page igen å lite blonda nyanser, blev jätte nöjd!!! Vin blev man serverad också, lyxigt!!
Har vart på Ego också, ganska mycket folk idag. Har fått lite nytt från RbM, snart ska ytterplagg från Pimpinette komma och en leverans från Dahrling, det ser vi fram emot!!
Köpte hängsel kjolen på Ego, en grå med hög midja (om man vill...) supersnygg!! Det blev även ett blått smalt lackskärp och ett par bas toppar i rött, lila och senapsgult.

Det var svin kul att va på hockeyn igår!!! Riktigt snyggt spel stundvis av FBK, det ska vara lite väl snyggt ibland å då blir det lätt ett baklängesmål... TYcker nästan lite synd om Hasse, din stackars indian. Det går nog bättre nu när Salo är skadad...

Nä nu serveras det färsk pasta och cider så nu blir det Hej då!

Ha en trevlig helg allesammans!
Lina

UNDERBARA FREDRIK!!!! I LOVE YOU!!!

åh, min underbara älskling överraskade mig med en present idag när jag kom hem från stallet. Ingen dålig sådan heller, en resa till aten!!!  Vi åker inte förens i April men endå, va härligt att ha något sånt att se fram emot i vinter mörkret. Så nu ska jag leta info om staden, nån som har vart där och har något tips om vad man bör göra???

Det har vart en bra dag förövrigt också, kände mig helt bra imorse så jag knallade i väg till jobbet. Sen kom eva och vi hade lite provisorisk hoppträning, gick mycket bra. På sön är det tävling på lillerud, 1m och 1.10 m ska vi starta, kul!!!
Imorrn ska jag äntligen till ego och även på hockeyn med fredrik, det ska bli sååå kul!!!

Tack underbara älskling för Aten resan(och hockey biljetten...) Älskar dig!

Puss och Kram
Lina


Blombud på jobbet!

106889-36

Jag kan bara tala om för alla att jag har världens underbaraste och sötaste pojkvän!!!
Fick en stor, helt underbar bukett röda rosor av Harald i dag!
Herrejösses vad jag saknar honom!! Han är helt underbar!

Tack baby, du är fantastisk!!!
Älskar dej!

Tråkigt..!!

Det är så tråkigt att vara sjuk, känner mig ganska ok nu på em så jag kommer nog gå till jobbet morgon. Idag har jag sovit, kollat tv, druckit te å.. sovit... har börjat med garderoben också, phu det är jobbigt. Har hittils rensat en påse till Juvelen (eva´s secondhand i Sunne) en slängas påse och två ta ner i källaren påsar och endå är det proppfullt i garderoberna. Hitta två fina kjolar som jag hade glömt bort, en m.blå och en svart med höga midjor!

På ego väntar vi på leveranser från RbM, Jewels och yttligare en i från Pimpinett, hoppas dom dyker upp snart!!!

På Fre ska jag till frissan, det ska bli dööö härligt!!! Kan inte bestämma mig för om jag ska fortsätta med page eller om jag ska låta det växa lite nu..!? Vad tycks kära vänner??

Puss & Kram
Lina


I like!

106889-35
Den här får följa med mej hem när jag får pengar. Älskar modellen och zebramönstret.
Räknar med att ganska snart få in lika snygga  necessärer på ego...

Sjukling...


Fick gå hem tidigare från jobbet idag, känner mig febrig eller gjorde för det känns bättre nu. Trodde jag skulle spy där ett tag, men det blev bättre efter ett par timmar i kojan med massa te.

Har skrotat runt i Fredriks mjukis kläder å tyckt lite synd om mig själv. Man blir inte omhändertagen på rätt sätt när Eva å Hase inte är här... varken sjukis tidning, halstablett eller fruktsoppan har kommit... Får se om han har med sig något när han kommer ifrån travet.

Nu måste jag försöka få nån mat i mig.. Ska se på Outsiders sen, såg att det var en tjej som hade en ponny hemma. Det skulle jag också vilja ha! Såg föresten en annons på en tre årig welch cob idag, sååå fin! Blir så sugen på att köpa en egen igen. Men det får vänta nu, jag har ju underbara Nalle!!

Sjukis kram på avstånd
Lina


Camilla Norrback!

106889-34

Innom en snar framtid kommer delar ur  Camilla Norrbacks underbara, höstiga kollektion finnas på Lilla Ego! Inte bara så snyggt utan ekologiskt korekt också...
Håll ögonen öppna för mer information!

Lugn och skön söndag.

Söndag och ledig! Eller ledig och ledig, det finns alltid massor av pappersarbete att pyssla med, men det är kul.

Igår var Lina o Anna .S här. Vi drack lite vin och öl, pratade och lyssnade på musik. Som vanligt!
Satt kanske mest i telefonen med min älskling, men det får man!

Vi 23 tiden tog vi oss ner på stan. Satte oss ett tag på Blå och spanade på folk som gick runt i kläder från ego. Det var jätte kul! Det blev en lugn kväll. Promenerade hem med Anna.S.
Somnade med min älskling i telefonen och sov så gott.

Snart kommer Lina och vi ska ut på en promenad i höstvädret. Mysigt.

I veckan dyker endel nyheter upp på ego, ska bli jätte kul!

Kärlek!
Anna

Prao elev på ego

106889-33


Lördag kväll.

Som Lina var snabb nog att komentera så spelade FBK- Vf 4-4. Skön upphämtning av FBk vill jag lova, vunnit borde dom förstås ha gjort...
1 poäng är bättre än inget!

Nu har jag just tagit ett välbehövligt bad, öppnat en corona och satt på musik. Får se vad de blir ikväll...Lina var så snygg på jobbet idag att jag fick lust att snygga till mej lite.
Nu ska jag & A.Sarre ta våra coronor(?) och sätta oss på balkongen.

Hoppas älsklingen ringer snart, saknar honom så vansinnigt mycket. 62 dagar kvar tills jag får kura i hans famn. Älskar dej baby!!


Ha en fantastisk Kväll!!

Jojo & Malou - håll ögonen öppna.

106889-32
Jojo & Malou gör underbara kläder - inspirerade av Pippi Långstrump!
Snyggt, lagom sexigt, roligt och nytt! Jag älskar deras design. Snart dyker en del av deras höst kollektion upp på Ego. Enda återförsäljarna i sverige och stolta över det.
Är helt säker på att de här tjejerna kommer bli riktigt stora.

Så håll ögonen öppna, snart på lilla ego!

FBK-VF 4-4

Efter en snygg upphämtning från underläge med 0-3 så blev det tillslut 4-4 i dagens match. Riktig rolig och bra  match! Lite pinigt av Frölunda å dra på sig matchstraff å utvisnngar i slut minuterna...å Salo är just fin när han boxar till Ledin... Jaaa, hockeysäsongen är äntligen igång!

Min Lördag började med en låång, stor och efterlängtad frukost. Pyssla lite i hemmet innan jag cykla ner till LIlla Ego vid 10.45 tiden. Var en bra dag på Ego med överraskande mycket folk för å vara innan löning. Våran kunder är så söta, alla är så trevliga, det är så roligt!

Håller på å planera för våra klubb/tjejkvällar som vi ska ha på Ego framöver. Har tänkt oss 2 dagar/mån som man får boka in sig på då det erbjuds: shoppning till ett förmånligt pris, modetips (för dom som vill) förhandstitt på nyheter i vårt sortiment/lilla ego vintage, bubbel och snacks. Kommer även att ha en makeup artist som kommer(vid önskan) å sminkar och tipsar om makeup. Vi får se när det dyker upp, men fr.o.m Nov har vi tänkt oss, håll utkik i butiken efter mer info.

Nej nu blir det en dusch. Får se vad kvällen har å erbjuda har inga planer ännu.

Trevlig Lördagskväll alla söta vargar från Värmland!
Lina

Trött...

Kom ganska nyss hem efter en dag på ego. Vi har så trevliga kunder, alla är jätte gulliga. Det är kul.
Konstaterade att vi behöver kompletera endel ordrar. Så i början av veckan bör lite nyheter dyka upp från Rules by Mary. Mera av de underbara baskrarna ( som förövrigt var med i expressens fredagsbilaga idag) kommer bla. Blir som ett litet barn varje gång det kommer varor, sliter upp lådorna och står sen mitt i butiken och åhhhar mej.

Nu blir det fredagsmys med fryst fiskgratäng, soffa och mys i telefonen med min underbara fästman.
Är helt vansinnigt trött nu.

Imorgon blir det ego, sen ska vi avnjuta hur FBK leker till sig 3 poäng mot VF. Anna.S och förhoppningsvis Lina kommer så jag ska bjussa på sojakorv med bröd och Corona.


Lina - Tack för lilla fisken!

Alla ni andra - Ha en underbar fredagskväll!




Pimpinette s/s 07

106889-31
Så snyggt! Så Pimpinette! Så Lilla Ego i vår!
Motstå om ni kan!

Härliga Fredag

Då var det helg igen, härligt! Dagen har börjat med ett hektiskt Farsdags utskick på Pictura och sen fortsatt på ett lite lugnare Lilla Ego. Har lunchat med Anna S på Carstens, var år sen känns det som, handlat mascara, långa handskar å en underbar vintage klänning på ego. Blå lite hängsel aktig, fin, fin även med en tröja under.

Ikväll blir det god mat å nåt glas vin å förhoppningsvis en bra film.

Imorrn spelar FBK hemma mot tabell 12an Frölunda...he, he... Det vore så kul att gå dit, men utan biljett å en butik som har öppet till 16.00 så får det bli fr.o.m 2a perioden hemma i soffan.

Ha nu en trevlig Fredags kväll alla mina vänner å alla jag känner eller inte känner!

Kram
Lina

Hanky Panky hos Lilla Ego

Idag dök Hanky Panky upp, jätte fina färger. Var så länge sedan jag la ordern att jag inte kom ihåg vilka färgerna var.
Men nu finns dom iaf. på Lilla Ego i färgerna Ruby, Buttercup, Creamsicle, Ivory och Chai.



Snygging.

106889-30

pimpinettes vansinigt snygga skäpparkofta är exakt vad jag vill ha. Marinblått och svarta ben, så snyggt.
Helt lagom att ha nu....

Är ganska säker på att Lina gärna tagit den med hem.

god morgon...

Vaknade av att Lina ringde och kollade om jag var vaken...
Har hunnit bada och druckit kaffe.
MIC invigning i går...hmmm ja, det var lite väl trångt för min del. Annars var det väl som jag förväntat mig. Glad att MUS öppnat, MQ kan nog oxå överaska lite. Annars Gillar jag ego bäst! Det Är kul att vara den enda återförsäljaren av våra märken..

Nu ska jag iväg till butiken, har endel att ordna.

Igår fick tillslut en underbar Stylein klänning komma med mej hem. Älskar den!

Hoppas all får en härlig torsdag!

MItt i city-godkänt..

Kom hem från mitt i city invigningen för ett tag sen, godkänt är väl betyget. Kommer säkert bli bättre när man inte trängs med tusentals människor i värmen, sånt klarar jag inte av... Make up store, Monki å MQ var bäst, kan hända att man hittar något på Vila också, där var det ju så gott som gratis. Några jordgubbar å tomater fick jag i mig också å massa chocklad.
Men inget är så underbart som Lilla Ego!

Annars har jag jobbat hela dagen, vart en sväng på Lilla Ego å en tur förbi Myrornas på hemvägen.

Nu är jag döööööö trött, ska krypa ner under filten.

Gonatt
Lina

vad är bättre än kärlek?!

Kom och tänka på att det var över 4 1/2 år sedan jag och Harald träffades för första gången...De har varit de absolut bästa åren i mitt liv!! Och jag kan inte vänta tills han kommer hem och vi får fortsätta att vakna och somna tillsammans i all evighet!

Nästa gång vi ses är i månadsskiftet nov/dec...olidligt lång tid.
Men det är våran tid på året, vi ska tända ljus, dricka glögg, lyssna på musik och prata hela natten!

Jag längtar!







Besök vi gillar på ego..

106889-29

Det är så kul när vi får så mycket komplimanger för butiken. Det är oxå så kul att visa butiken för folk man känner! I dag hade vi besök av faster och våra "små" kusiner och lite senare kom Haralds mamma och syster in. Tror nog dom gillade lilla ego!

Känns lite konstigt att Harald är den enda som inte varit där ännu...kommer vara jätte nervös när han ska komma dit första gången!....som är om 67 lååånga dagar!

Nu blir det till att kura i soffan och vänta på att min älskling ska ringa.

Omgående leverans utlovad.

Fick just bekräftet att Hanky Panky kommer levereras till oss omgående! Låter lovande!
Äntligen kan alla Karlstad flickor prova dessa fantastiska trosor!


Underbara Pimpinette!

Tror jag fått ett nytt favvo märke eller iaf ett till, PIMPINETTE! Helt fantastiska plagg som efterlängtade anlände till Lilla Ego idag. Vill ha både klänningen å jackan! Blir svårt att välja ut något att ha på sig på mitt i city invigningen imorrn.
Förutom ett besök på Lilla Ego (där jag förövrigt träffade faster Helena å underbara kusinerna Astrid och Oskar) har jag hunnit med att jobba till 16.00, vart en sväng på gengåvan, solareturen, östpendeln och stallet. När jag kom till stallet och skulle kika i träningspärmen så hade en häst ätit upp den så nu har jag ingen aning om när jag har nästa hoppträning...

Nu ska jag laga ris, sen blir det duschen å mysdressen innan housewifes börjar.

Puss och Kram
Lina

Pimpinette är här nu!

106889-28

Så äntligen dök en del av plaggen från Pimpinette upp!!
Så snyggt att det gjorde ont att titta på dem..
Den här lilla skepparkoften är inte att leka med..Vilka fantastiska detaljer!
Både Lina och jag blev kära ( Tror Anna. S oxå blev det).

Ser fram mot att få resten av ordern...

Nytt Guld till våren!?

106889-27

Ja, då var hockeyn igång igen!
Trevlig start fick vi också! Vägen till nytt guld började ikväll!

Jo Hasse, så är det faktiskt!!


Hanky Panky

Hanky Panky

Vi väntar och vi väntar på våran leverans från Hanky Panky. Finns snart på Lilla Ego, väldigt snart förhoppningsvis!

Pimpinette till Lilla ego!

106889-25
Ja! Imorgon kommer delar av Pimpinettes höst kollektion.
Den här är fin den!

d áhrling, my d áhrling!

106889-24
 I Oktober dyker d áhrling upp hos oss på Lilla Ego. Mycket snyggt, mycket danskt och mycket efterlängtat!

Mera Rules by Mary s/s 07

106889-23
Det var inte lätt att lägga ordern för våren/sommaren vill jag lova. Rules by Marys söta basplagg
Är verkligen värda att hålla ögonen på...
Denna söta klänning är inte helt fel!

Tävlingen igår.

Från tävlingen igår.
Från framhoppnignen igår.
Svarta läderridstövlar
Beiga ridbyxor
brun/beigerutig kavaj(enda i startfältet)
Svart lättviktshjälm
Häst:Naffatso Ikik
Ryttare:Lina

Elitserie start!

Idag börjar elitserien!! Känns visserligen lite avlägset nu efter det låånga uppehållet men man kommer snabbt in i det igen. FBK möter Luleå hemma idag, hade vart jävligt kul å gå men väntar på bättre motstånd(frölunda på lör..)

Idag har jag jobbat från 07.00-17.30, är för trött för att orka städa garderoben som var planen för kvällen...Det är verkligen i stort behov, trotts att jag hade utrensning för nån månad sen... Tänk om man hade en jätte klädkammare, det skulle vara härligt det!! Man kommer inte långt på 4 garderober å en klädkammare å en byrå å ett förråd.. På två personer!! Varav den ena har en golfgarderob och den andra en hästgarderob också.

På Ons ska jag och Anna på mitt i city invigningen och mingla i lilla ego kläder, det lutar åt en klänning från stylein eller så kanske den sista Cassie klänningen (RbM) i svart får följa med mig..

Nej nu åker canal+ sport på, får ju inte missa "plingen"...

Kram och Puss
Lina


Helgen går mot sitt slut...

Ja så är det. Men några saker innan helgen är slut. Ikväll har jag & Anna våran Söndags myskväll med te,m&m & one three hill... våran favvo serie... Sen sak vi komplettera med en orer till från Stylein, det är så underbara grejer att det ryker fort på lilla ego nu, eftersom vi inte vill ha för mycket av en och samma.

Igår blev en lugn mys kväll igen, kantarellpaj och porschevin... Gott!! Idag har vi varit i Grums å tävlat, det gick bra. Dubbelnolla i både klasserna med hyfsade tider. Placerad 11(?) av 30 i ena klassen å placerad på 8e plats av 35 i andra klassen. Lite för lätt bana, det blir lite tråkigt när nästan hela startfältet blir dubbelnollor.. Men såå kul att komma ut på tävlingsbanan igen efter sommar uppehållet! Tusen tack Eva och Hasse för att ni alltid är med å kör å hjälper mej! Puss på Er!!

Imorgon börjar elitserien, FBK blir farliga i år. Akta dig för vargarna Hasse, man vet aldrig vart dom lurar.

Lina

Söndag!

Härliga Söndag!

 Sov så gott...
E & H sov här och hade med sig nybakat bröd..gick upp 10. Koka kaffe, åt nybakat bröd och pratade med älsklingen..Lyx!

Satt just och kollade igenom ordrarna från d àhrling, vad mycket fint vi kommer få till butiken!
Både hösten och vårens leveranser är helt underbara!

Till veckan blir det nog ganska lungt, löning om ca 10 dagar. Hoppas vi har kvar något av det Lina och jag haft ögonen på!

På Onsdag blir det invigningen av Mitt i Citty...Ska bli kul att se. Vi får gå dit och representera Lilla Ego i något sagolikt snyggt! Kul...

Nu ska jag faktiskt ta tag i lägenheten som ser förfärlig ut, tur att Harald inte ser i vilket skick vårat hem är i just nu..Ska iaf. göra jättefint tills han kommer hem.

Först en kopp kaffe!

Kärlek
/ Anna

Rules by Mary s/s 07

106889-21

Nog för att hösten är härlig och höst shoppingen är helt fantastiskt rolig...

Våren hos Lilla Ego kommer bli fantastisk den också.

One teaspoon.

106889-20

Underbart söta One teaspoon hos Lilla Ego? Ja! I vår kommer vi kunna shoppa underbara klänningar, toppar och bikinis m.m...

Vårnen ser ljus ut...

Det är vackert ibland...

106889-19

Jag älskar min pojke! Idag fick jag höra att han inte kommer hem förens i slutet av november...
Vill ha hem honom nu...

Sov sött alla!!
Anna



Elle å kaffe

Kom hem efter en dag på lilla ego, la med i soffan, kollade i elle å drack dagens kanske 5e kopp kaffe. Inte speciellt roligt nummer, stylein kravatten i guld som finns på lilla ego var med, det var det bästa..! Nu börjar Stylein klänningarna ta slut så imorgon ska jag å Anna lägga en ny order, kul!!

Fredags kvällen var lugn, hämtmat å film. Även denna kväll blir en lugn, ska upp vid 07.00 imorgon, ska tävla i Grums. Fredrik kom just hem med en ica kasse med kantareller å en paj till kvällen utlovades, gott!!

Imorrn är det röstning också, det får bli på kvällskvisten det.

Ha en go Fredags kväll alla vänner!
Lina

Grå goding.

106889-18

Den här är Lina lite sugen på...jätte fin!.

Tack för maten Anna. S!!

Då var min arbetsvecka slut! Tiden går verkligen så fort på ego! Nu har vi bara en enda Astrid lace klänning kvar! Var tvungen att ringa och höra om en kompleteringsorder..Det gick bra!!
Visade sig att vi var den första butiken att få in Styleins höst kollektion..stort!

Igår fick jag äntligen lagad middag, eller sallad! Anna.S gjorde kanske en av de godaste sallader jag ätit. Var helt galet lyxigt att ta ett bad och gå upp till middagen som var klar. Jösses vad härligt det ska bli när min älskling kommer hem.

Vid 23 tiden gick vi ner på stan.Tänkte lyssna på bra musik ute för en gångs skull så vi tutade iväg till K6.
Musiken var bra, det var allt! Kände oss ungefär 10 år äldre än alla andra..
En snabbis upp på ankan han vi me innan jag åkte hem!

Nu hoppas jag bara min älskling hör av sig så kan helgen för mig börja!

/ Anna

Till min älskling!!

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag

Fredag!!

Vaknade alldeles för tidigt imorse. Skönt att vakna innan klockan ringer. Har redan hunnit bada, dricka 2 stora koppar kaffe och pratat med min älskling.
Just fredag förmiddagar som denna saknar jag honom så mycket!

Vi har så underbara små rutiner...Lång sen frukost med tonfiskröra!
Tack älskling för du ringde så tidigt idag! Är så härligt att börja dagen med att prata med dig!! Älskar dej!!

Nu bär det av till butiken, hoppas verkligen Pimpinette kommer idag!!
Även en ny väskleverans borde dyka upp snart, behövs nog!

ha en härlig höst dag alla underbara!

Kram Anna

Rules by Mary

106889-17
Från RbM kommer dessa sköna koftor, perfekta att köra i flera lager.
För övrigt utser jag här och nu RbM till det bästa basplaggs märket!
Har den röda och svart i butiken.



Hoppträning

Jag & Nalle

Idag var det hoppträning med Nalle mamma Eva. Tack Eva!! För att du alltid hjälper mig med Nalle och hoppningen. Efter hoppningen red jag och Eva gick med Mannis en sväng i skogen det var varmt som en högsommar dag, härligt! I skogen hitta vi ett litet hus(terränghinder) som Nalle glatt hoppa över, han är då inte rädd för att hoppa nåt den hästen(förutom vatten...) 

Hann in på lilla ego en snabbis också, traska in i ridbyxor, ballerina å jewels väska, tur att det var efter stängning. Imorrn blir det lilla ego efter lunch. Jag vill handla!!!

Tack Fredrik för pizzan, det var gott! Å tack även till Hasse som fixat så mycket i och med butiken idag.

Gonatt alla vänner, ni är underbara!
Lina

Anna + Astrid =sant

106889-15

Här är den underbara skapelsen Astrid lace...
Jag är en mycket, mycket usel fotograf...bilden gör den absolut inte rättvis!

Exakt den lilla svarta jag vill ha i höst och vinter!

Eva & Hasse har hjälpt mig med lite borrande och andra mans saker i butiken i dag. Det tackar jag så för!!
Nu blir det makaroner, ser fram emot att Anna .S lovat att laga middag till mig imorra!

Ha en underbar kväll!!


Anna

Sötnosar!

106889-14

Som ett litet barn i godisaffär blir man! Dessa secondhand skor vill så gärna komma med mej hem! Ursöta med tjocka strumpor i...

Jojo&Malou

106889-12

Snart hos Lilla Ego....

Kväll...

Inga bilder idag heller, tog med kameran till butiken men inga barerier!
Idag var det riktigt mycket att göra i butiken. Han knappt sitta ner i 5 min. Tur att min outröttliga syster kommer vid 4 tiden trots att hon jobbar hela dagen!!

Efter att vi stängt ( märkte knappt att klockan blev 6) gick Anna .S och jag och fikade på Wayne´s. Herre jösses vad man märker att det är höst! Höll på att frysa ihjäl, kan ha varit sista fikan på en uteservering för i år! Tror jag sagt det förr...

Nu börjar endel gobitar ta slut i butiken. Bara en sailor dress och en 70´s dress från underbara Stylein kvar...
Tur att vi har så mycket snygga leveranser att se fram mot!

Nu ska jag krypa ner i ett bad och vänta på att min älskling ska ringa...Bara 44 dagar tills vi ses igen!

Sov sött!
Anna

Pictura och Lilla Ego...

Där tillbringar jag mina dagar, åker hemifrån 06.45 och är åter hemma runt 18.45. Lååånga dagar men det är det värt!! Snart fr.o.m vecka 40 så kommer jag att gå ner i timmar på pictura och jobba mera på lilla ego. Just nu känns det som om tiden inte räcker till riktigt. 

På Fredag kommer Pimpinette, det blir kul!!! Snart borde även Hanky Panky komma, det är många inne och frågar efter det nu och det ska komma när som helst. Sen dröjer det ju tyvärr lite innan lönen kommer... märkte till min stora förvåning att det bara fanns drygt 100 pix kvar på kontot å det kommer man inte lång på... Idag var Elin och Ulla inne på ego, det var roligt att träffa dom, det var ett tag sen.

Imorrn är det hoppning med Nalle som gäller, Eva kommer och ska hjälpa mig öva lite omhoppnings svängar inför tävlingen på Sön. Kul att komma ut på tävling igen, de två sista jag skulle på blev inställda så nu är vi laddade.

Nu vill jag att Fredrik ska komma hem från golfen så att han kan laga mat till mig!

Adjö
Lina


Vänner!

106889-11

Denna bild tillängnar jag alla härliga människor på bilden ( Lina med men hon syns inte), men spec. Åsa!
Jag ringde Åsa idag och hon lät lessen, tror hennes kisse tutat in! Kanske gör det dig lite gladare om du tänker på våran helg och hur kul vi hade det! Tror Kisse Billie har det gott med Buster och Pussla där dom svävar runt bland molnen!!

Hoppas vi ses snart igen allihoppa!

Kram Anna


Stylein.

106889-10
Lovade ju att visa några av de underbara Stylein plaggen som kom igår men virrig liten jag glömde kameran.

Dock är jag fortfarande svag för denna skönhet. Sitter perfekt, behöver inte ha något under!
Absolut lika fin som de nya Stylein plaggen! Färg kombinationen är oxå dödsfin...

Imorgon, då blir det bilder på de nya gobitarna!
Tack Anna.S för skivorna! Jättebra ego musik!

/ Anna

SPA i Sunne

Nu har vi (jag å anna) äntligen bokat våran spa dag som vi fick förra julen... Fick iofs inte tid förens den 4/11 men endå, Det ska bli såå härligt! En hel dag med bubbelbad, bastu, lunch buffé å frukt/juice buffé, pass å kanske nån behandling. Har sån himlans lust att åka upp till Sunne å ha en mysig höst helg.

Idag har det varit pictura å lilla ego för hela slanten. Det roligast var att prova alla nya stylein plagg som kommit, man måste faktiskt prova så man vet hur de sitter på. Min favvo är en underbar tub topp, grå och vit med en liten"kjol" med prickar, urgullig!

Nää nu måste nog magen vila sej i soffan efter middagen.
Roligt att kontrabasen hittat hit förresten. Å Angela du passar nog utmärkt i Lashy skorna till strumpbyxorna...!

Kram allesammans.
Lina

Röda tassar!

106889-9

Dessa fick följa med mig hem idag! I like!

Överaskningarnas dag!

Ibland blir man så glatt förvånad! Som idag när en okänd kille promenerade in på Lilla Ego med en påse och orden:
-Här är din Stylein order!
Hade inte väntat mig den förens till slutet av veckan! Och att det skulle levereras av posten..

Åh, vad fint allt var. Hade tyvär inte kameran i butiken idag så jag visar bilder imorgon!
Astrid lace-en svart dröm med spets upptill var helt underbar. Kommer funka på varje fest under hela hösten och vintern, går att kombinera i det oändliga! Jag vill ha! ( Lina med)

Förövrigt har jag jordens underbaraste pojkvän/fästman/sambo/älskling som skickade blombud till butiken idag! Tack älskling, du är underbar!!

/Anna

LASHY!

106889-8

Kanske dom snyggaste någonsin och kanske att de röda är ännu snyggare! Plågsamt att se dom varje dag utan att köpa dom!

Vill ha...



Valpen!

106889-7

Ibland kommer den här killen och hälsar på hos oss. Han heter Mannis. Igentligen heter han Manchester.
Vi kallar honom valpen fast han är ungefär 4 år!

Höst,härliga höst!!

Jag älskar hösten! Så underbar luft ute, höstigt men fortfarande varmt!
Funderar på att städa garderoben. Behöver verkligen kolla vad som finns. Risken att shoppa lite för mycket under nästa vecka kan annars vara stor.
Så svårt när man har alla härliga höstplagg rakt framför nosen. En kort, röd a-linjeformad jacka från jojo&malou står högst upp på min lista iaf. Hoppas leveransen kommer tidigt under veckan!

Gårdagen var förövrigt trevlig. Lagade middag till Lina (kanske första gången jag lagade något som blev ok), lyssnade på musik och drack lite vin. Vid 23 tiden gick vi till BLÅ och delade en flaska vin med Anna.s. För ovanlighetens skull slutade kvällen på BMB. Inte likt oss!
Anna. S och jag promenerade hem och konstaterade att Lördagar inte är vår dag att gå ut på.

/ Anna

Vin och mark knopflers underbara gitarr!

Ja det är en favortit när helgen smyger sig på.. Precis som Hasse har jag blivit på gamla dar...he, he. Men härligt är det!
Idag har det vart en riktigt bra dag på lilla ego, mycker komplimanger för butiken får vi och det är såå roligt att höra! Var farligt nära att köpa cassie dress från rules by mary idag..igen.. Vet inte vad det blir för kläder ikväll, det enda jag bestämt mig för är sotade ögon..nåt mer bör det väl bli..! Snart kommer Anna så jag håller på att göra en äppelpaj, mumsigt.

Gokväll alla söta!


HELG!

106889-6
Lördag och en smula trött i fötterna.
Nu blir det helg, middag och vin med Lina så får vi se vad som händer. Vi vill nog igentligen båda två ta en sväng ut ikväll i något fint från butiken.

Kunde inte motstå den snygga kravatten i guld från Stylein längre...Hmm och jag som skulle spara lite shopping tills Pimpinette (bilden), d áhrling och Jojo&malou levereras.
Inte lätt!

Dagens bad låt på hög volym blir: Döda vinkeln-Kent!

Ha det så gott mina vänner!
/ Anna


Kärlek!!

106889-5
Vad vore jag utan dina andetag?!

Anna vill ha zebran ( fast stooor)

106889-4

Ja, gott folk. Då var första veckan som butiksägare slut!
Det är såå galet kul att jobba med det man vill. Har fått jätte mycket söta komplimanger om Ego oxå, roligt.
Idag kom nya väskor, Lina och jag provbar dom. Känns välldans bra!

Dock har jag haft ögonen på Zebra väskan ett tag nu, ser ut som denna fast jätte stor. Det är så jag!
Nu blir det bad med ett glas vin innan familjemiddagen!

Kram/ Anna

Fredagkväll, trött!

Jösses vad trött jag är varje Fredagkväll... Ikväll blir det mysmiddag hos Anna med Eva, Hasse och min älskling. Hemma någelunda tidigt å se en film vore gott. Har jobbat både på pictura och lilla ego idag. Köpte yttligare en stylein klänning idag, dom är ju så underbara! Det blev 70´s dress, en svart goding med vita prickar högst upp och ett prickigt "band" som man kan knyta runt midjan eller ha i håret, döö fin! Det kom en ny bitchic väska idag igen, en leopardmönstrad, supersnygg! Får se hur länga jag kan hålla mig...

Imorgon blir det ego på dagen å ev en middag hos Anna på kvällen, Fredrik spelar nån golftävling å är borta hela dagen och kvällen, inge vidare å sitta själv hemma en lördag kväll.

Gokväll
Lina

Grattis Lilla Ego - 1 vecka idag!!

Solen skiner den här Fredag morgonen och det är 50 dagar tills min älskling kommer hem!
Lilla Ego fyller somsagt 1 vecka idag, och vilken vecka det har varit!
Får försöka sumera den i kväll om jag orkar.

Dagen känns mycket lovande med tanke på att en hel del nya Bitchic väskor kommer dyka upp, ska tydligen komma en ny svart/vit jääättefiiin!
Nu väntar iaf. Att hinna förbi något bageri och köpa 1 veckas fikabröd som jag lovade Lina.

Önskar alla en mycket trevlig start på helgen!


Kramar/ Anna


Söta Nalle!

Har just kommit hem från hoppträningen, det gick kanon. Han är så söt min lilla hopphäst. Snabb som vinden och sååå rolig att rida. Ser verkligen fram emot tävlingen den 17e i Grums!

Annars har det varit en lång dag på jobbet (pictura) På lilla ego flyger tiden iväg däremot. Men imorgon slutar jag tidigt och kan komma till lilla ego strax efter lunch. Fika har man blivit lovad också, i fika hörnan på ego. Våran fredags fika, min, anna, och annas kan ju inte utebli för att ego öppnats. Å så kommer världens bästa Eva och Hasse imogon, härligt!! Just det, färjestad spelar final i den där cupen(glömt vad den heter) i LLA på lördag, skulle va härligt att få gå på hockey igen!

Nu måste jag hoppa i duschen å sen blir det kojan.

Puss å gonatt allesammans,
Lina

Stylein klänning, Lina och Jewels väskor!

106889-3

Oh, vad jag trivs i butiken! Inte många jobb man inte vill gå hem från!

Har så lite bilder så jag måste visa denna. Lina ,du är så söt i den klänningen! Ser fram emot att slita upp lådorna från Stylein nästa vecka.
Väskorna bakom Lina är också något att ta med sig hem efter dagens slut, lite sugen på den stora.
Nu måste fötterna vila.

Ses imorgon kära syster,mor och far!
/Anna

Cassie klänning och Bitchic väska

Jag vill ha!!! Dom nya väskorna var såå fina och höstiga. Måste nog köpa en av dom och den blåa cassie klänningen, och made by me halsband, och den svarta stylein klänningen....
Anna, du är så fantastiskt duktig som lyckats få alla dessa underbara designers till oss på lilla ego!!

Jag är såå trött på mitt hår och nästan 4 veckor fick jag vänta innan frisören hade tid för mig... Ja, ja då kanske det blir lagom och gå igen precis innan 25-års dagen.

Nu ska jag snart gå och koja kanske läsa lite om Mick Jagger och compani först. Måste bara vänta tills magknipet som orsakats av vindruvor lagt sig.

Imorra har jag och Nalle på hoppträning, det ska blir så skoj!

God natt alla underbara
Lina


Nyheter...

Idag dök det upp fem nya Bitchic väskor. Alla olika och alla jättefina! Hoppas verkligen att Pimpinette leveransen kommer i morgon, ska bli så kul att se.

Islutet av nästa vecka dyker delar av Styleins höst kollektion upp, nog bland det snyggaste jag på länge!

Hösten har bara börjat!!

Nu får det bli en stor kopp kaffe..

/Anna

Jag älskar honom!!!

Igår var det 3 månader sedan min älskling och jag förlovade oss...baby jag älskar och saknar dej!!
Denna kväll mer än någonsin...

Vad tiden flyger iväg...

En dag på lilla ego känns som en halv timme... det är underbart.

Ja visst var made by me smyckena underbara! Nu väntar jag med spänning på Pimpinette och Hanky Panky!! Vi får nog åka på en inköps runda snart, vintage avdelningen verkar oerhört populär.

Anna, vi hörs imorra!

Go natt, sov gott!
Lina


Made by me.

Idag fick vi in galet vackra smycken från Made by me...svårt att låta bli att köpa själv!
Får se hur länge man kan hålla sig..

Shopping,bubbel och trevliga människor...

Shopping,bubbel och trevliga människor...

Ja, riktigt trevligt hade vi det! Nu ser vi fram emot att öppna på riktigt och alla roliga leveranser som kommer droppa in under hösten!

Anna.S, Lina, Åsa & Stina invigningskvällen!

Anna.S, Lina, Åsa & Stina invigningskvällen!


Lilla Ego har öppnat!

Lilla Ego har öppnat och vi har startat en blogg. Här kommer vi att skriva om det som intresserar oss mest dvs vår butik, mode, musik, vin & vänner och en och annan häst historia.

Tack alla som var med och gjorde våran kväll i Fredags helt fantastisk. Bilder kommer komma senare.

Go kväll gott folk.