Kärlek

image1486image1487image1488
Vi har bara haft en så där vansinnigt mysig kväll, min älskling och jag!!

Onsdag

Idag var nog första dagen på veckor som inga varor dök upp. Börjar bli bortskämd nu;) Lite nyheter i secondhandhörnan har kommit bla. 2 fasligt snygga fuskpälsar och  lite stickat.
Vi fick även fint besök av söta Sofia/Dagmar idag vilket gjorde mig mycket sugen på att slänga iväg en ny order bums. Funderar på lite mer härligt stickat...får nog bli så.

image1484image1485

Myspys

Ska ner till ego snart, ska även gå en sväng och kolla efter något till F för vi har 5 årsdag imorgon!
Det här skulle jag kunna mysa omkring i, snyggt å mysigt.
image1483

På väg till kontoret..

image1482

Minimarket for moderna museet

Intressanta modesamarbeten gillas starkt. Minimarket har tagit fram en liten kollektion på ca 11 plagg exlusivt för moderna museet. Konstnären Olle Baertlings konst överfört på Minimarkets plagg. Kolla in mer på deras hemsida!
image1481

Dagens

image1479
Jacka: Camilla Norrback
Väska: Lina
Kjol:HM
Kofta: Rules by Mary
Skor: Rules by Mary

Då var dagens alla möten avklarade! En tur till gengåvan han vi oxå med. Hitta ett par finfina skor med det var oxå allt!
image1480

Nu: Middag! Bums!!

vacker morgon

Idag är en uppbokad dag. Sitter i möten hela dagen. Att driva en butik inebär ju tyvär inte bara kollektionsmöten och roligheter utan även försäkringar och annat mindre intressanta saker. Iaf. tror jag att det kommer bli en bra dag, borde gått upp tidigt och tagit en långpromenad.
Nix, nu ska jag hälla i mig kaffet och tuta ner till Ego, kanske kommer det någon rolig leverans idag.

Tjing
 
image1478
Snyggt!!

Höstfavoriter från Lilla Ego

image1465                                     
Vit bomullskjorta, perfekt bas och funkar till absolut allt!
Denna från mbym 499 pix.
image1466
Svart rock från Dagmar. Kan vara höstens snyggaste!
image1467
Svarta korta kjolen, lagom lång, jäkligt snygg. Från Pimpinette.
image1468
Batikad kuvärväska.
image1469
Storstickat . Från Camilla Norrback!
image1470
Gul mössa. Finaste höstfärgerna från Dagmar.
image1471image1472
Smycken.
image1474image1475
Klänningar!!Paljetter och knappar. Svart och färg!
image1476
Gubbyxor!

Måndag

Idag var det full fart i butiken från morgon till kväll. Jättekul. Fick även mycket trevliga besök av faster Agnes och kusin Ullis. Senare dök självaste Åsa upp, det är tyvär inte varje dag vi ses längre. Var vansinnigt sömnig men hängde med och fikade med tjejerna efter stängning. Nu blir det middag med älskling och om jag orkar, städa garderoben!

♥A

Redan julklappstider..

Märkte av det lite i förra veckan och lite mer i lördags. Folk shoppar julklappar t i d i g t! Jag själv drar runt lite halvhysterisk någon dag innan julafton..Dags för lite framförhållning.
 
Att butiken är proppfull av höst och vinternyheter gör ju det betydligt roligare när det kommer till julklappar så ikväll slänger vi iväg en stor order till Cocoo som har de finaste smyckena hitils.
image1463image1464
Vad sägs om dessa??


Go kväll

image1462
Attans vad lite färg gör sig bra så här i mörkret. Min garderob är för grå/svart, helt klart!
Man kan oxå lysa upp höstmörkret med kärlek. Det gör jag!

Ha en mysig söndagskväll!

♥A

Dagens

image1461
Jag i;
Skor: Punkten
Strumpis: Lindex
Kjol: Favoriten från Pimpinette
Tröja: Åhlens
Sjal: Secondhand

Nu bär det av till Sunne, med tar vi Nalle för imorrn är det tävling som gäller i Sunne. Men först bjuder kvällen på middag och säkert lite vin å kortspel.

Fredagen

Fredagar hör till mina favoritdagar. Lunchade med flickorna på stan, packade upp fina plagg, pratade med intressanta kunder och avslutade dagen med middag hos älsklings mamma. Nu är jag trött, mätt och nöjd!

image1459image1460
Blommig klänning: mbym
Kofta: secondhand
Väska: Linas
Skor: Rules by Mary.

God kväll!!

Dagens leverans

Oh, vad glad jag blev när dagens lådor dök upp. Mbym gör riktigt snygga plagg, bra pris och toppenkvalite! Hade länge letat efter den enligt mig perfekta storskjortan när jag såg mbyms kollektion på införsäljningen tidigare iår.  och Idag kom den i sälskap med två fantastiska klänningar och ett par finfina "gubbyxor". Då var man snuskit shoppingsugen igen då!
image1455image1456
image1457image1458

Kkänninhg 1 899 pix, klänning 2 699 pix, skjortan 499 pix och byxor 799.

god natt

Uh, vad pömsig jag är! En lång dag i butiken med toksnygga leveranser och en ruskigt bra hockymatch gjorde mig just sådär mysigt trött. Nu raka vägen i säng!
Snusa väckert vänner!
image1454
Style.com

Rött gillas!!

Pimpinette

image1452
image1453
Vad säger man?.., jag älskar Pimpinettes gröna jacka!

Detaljerna är ruskit snygga. Den ej helt raka knappraden, den stora luvan, det svarta lack skärpet och den underbara färgen! Vi har 4 st i butiken (troligtvis 3 efter imorgon, Lina var ruskit sugen på en.)

Lilla ego

Eftersom detta inte är någon företagsblogg kom jag att tänka på att butiken kanske inte riktigt fått någon beskrivning.
Så varför inte..
Lilla Ego öppnade 2 september 2006 av oss i centrala Karlstad. Varför? Ett sjukt stort och brinnande modeintresse! Lite små ego som vi är har vi alltid valt att jobba med märken vi gillar och tror på. Varje plagg har alltid varit nogrant utvalda av oss. Att kunna jobba med sitt allra storsta intresse är det absolut bästa man kan göra och att sedan höra att folk verkligen gillar det vi gjort får oss bara att vilja bli bättre och bättre. Just nu säljer Lilla Ego Dagmar, Minimarket, Fröken Söt, dÁHrling, jojo&malou, Rules by Mary, Stylein, Pimpinette, Camilla Norrback, Nobody, mbym, mi lajki mm. På gång Modström och Rodebjer!
Självklart jobbar vi på att få in flera roliga och intressanta märken hela tiden. Och självklart kommer vi uppdatera allt roligt som händer hos oss!


♥♥♥♥

Nytt, svart och snyggt!

image1450
Svart lårkort kjol från mbym. Hög midja och finfina detaljer. 699 pix.
image1451
Mjukast av alla är tröjan/jackan från mbym. Stor luva medföljer! 799 pix.

Rules by Mary

Rules by Mary goes Top model. Japp, ikvällens avsnitt komer tjejerna styla sigsjälva i kläder från Rules by Mary. Samtidigt kan du tävla om kläder från RbM för 500 kr. Kolla in WWW.rulesbymary.com för mer info.

Samtidigt passar vi på att ha 20% PÅ ALLT FRÅN RULES BY MARY ibutiken tom lördag!!

Burrrrr...

Minusgrader. Måste sy upp mina Nobody jeans ikväll så jag kan värma benen i dem.image1449
Anna S i Nobody.

Nu : klä sig varmt!

Go morgon!
A

Höstfester

Så här års säljs lika mycket festkläder som stickade myskoftor.  Anledningen bör vara kalas-höst/vinter kalas. Just nu börjar våra fest/jul leveranser droppa in. Självklart kommer en heldel svart blandas med paljetter, lack och blanka ytor på galgarna i butiken.  Denna  metalic/bronsfärgade klänningen från dÁHrling känns som ett intressant alternativ på höstens fester.
image1448
Klänning dÁHrling, 1499 pix.

Äntligen klippt

image1447
Dagens frisörbesök var mer än välbehövligt. Tog nästan 15 cm på längden, känns lite kort men det växer fort. Färgen känns jätte bra, lite ljusare och mycket blankare. Kommer säkert tuta runt med någon sorts knut (iden mån det går) iallafall men skönt känns det.

Glad!!

Är på superbra humör, vet inte riktigt varför...men allt känns bra just nu:) Förutom att F är bort då, men då känner jag hur käääär jag är och blir glad för det. Sen kommer han hem snart också;)

Har även fyndat idag, var en sväng på genis och hitta en supersnygg trench, svart med trekvartsärmar, hitta även en orange halsduk och ett smalt nitskärp.
På EGO provade jag världens snyggaste jeans från Nobody, aaahhhh såååå snygga!!! Eftersom jag å Anna skulle bli sponsrade med ett par var så var vi väldigt glada! Så snygga jeans har jag aldrig ägt!

image1445
Dagens outfit;
Tröja: Indiska
Kjol: Pimpinette
Halsduk: Secondhand (dagens ena fynd)
Väska: Secondhand (dior)


Jag är sämst på både ta bild och ställa in kameran rätt...:(

Nu ska jag laga vegetariskgryta och ikväll är det både Ugly Betty och Housewives:)

Vackert

image1443image1444
Fantastiskt snyggt!

Secondhand jackor

image1435image1436
image1437image1438
image1439image1440
image1441image1442

Inte så tokiga klännos...

image1434

Vardagslyx

Imorgon ska jag äntligen fixa mitt höst trötta hår. Klippa en bit på längden och ljusa upp det lite... .Skönt!.image1433

Nobody loves me

Då var det färdig letat efter de PERFEKTA jeansen. Idag fick vi den första Nobodyleveransen. 2 olika färger och modeller. De blåa är okristligt snygga och kommer sitta på mig mycket snart!
image1430image1431

Anna S var rar och var min modell när vi fotade jeansen...

Fint bara..

image1426image1427
image1428image1429

Slut på en bra helg

Då var det söndag igen. En mycket lungn och skön sådan.  Igår var älskling bortbjuden på ölkväll så jag bjöd över Anna S och Lina. Vi snokade igenom varandras klädhögar och norpade åt oss vad vi ville ha. Lite vin och honungsmelon fick vi oxå i oss. Anna och jag fortsatte ner till stan för ett glas vin till och en biljard innan vi mötte upp med min  älskling på koriander. Riktigt trevligt. Dagen har spenderats i mysig och mycket mjuk outfit.
Nu blir det middag och mys med tända ljus i soffan och ladda för veckan.

Anna i stylein lacktights och jag och min älskling igår.
image1424image1425

Secondhandfynd

image1421image1422
image1423
Lördagsfyndat lite på Ego och Myrorna. 2 tröjor och en väska! Trevligt.

tvätt, basker å dire straits...

Ska ner till Ego så fort tvättmaskinen är klar, undertiden roar jag mig med att prova baskrar som jag har liggandes... Har en hel del men har fått för mig att jag inte passar i det så dom blir aldrig använda...
Musiken står bl.a Dire Straits och Smashing Pumpkins för, inget ovarnligt...

Ikväll ska vi nog ha bytarkväll hemma hos Anna, då vi helt enkelt tar med kläder vi tröttnat på/ej kan har eller så och så byter vi...lite vin kan även förekomma;)

Nån kanske vill ha en basker...
image1420

Fredag

Oh, vilken bra dag på Ego! Roliga och många kunder! Lunch med Anna S och Lina på Waynes och några glas vin hos L och F innan mat och mer vin på Nöjes 4års firande. Hemma tidigt (vid 21.40) och nu te och mys i soffan!

Hoppas er Fredag varit lika bra!
image1414image1415
Lunch m L o A.
image1416image1417
image1418image1419
Nöjes med L, F och Älskling!

Prinsesskappan

image1413
Dålig bild, jag vet. Men jag måste bara visa den.

Torsdag

Dagens absolut finaste var jackan från dahrling som kom idag. Hade inte kameran i butiken men lägger upp en bild imorgon. Käkade lunch med Eva och hennes syster Stina vilket var attans trevligt. Skissade även klart 2 plagg till by lilla ego, borde få in lite ganska snart.
Nu blir det fisksoppa och kärlek.

So long!
A

Måste ha, måste ha, måste ha

image1412
Orangea handskar! Nu.

Kate!

image1410
Nu är hon ju så snygg Kate så hon passar ju i allt, men den här längden å den här färgen är något jag skulle kunna tänka mig! Har tid för klipp å färg i mitten av Dec, är nog inte helt omöjligt att detta får inspirera, fast förmodligen utan lugg.
♥L

intressanta val

image1407
Rachel Leigh NY,
image1408
Steven Shein och
image1409
Cherry tee var några av varumärkena vi kikade på till butiken idag. Intressant...vi får se vad det blir!

Fin som vanligt

Idag stängde snälla Lina. Hon var fin som vanligt.
image1406
T-shirt: jojo&malou
Kjol. Pimpinette

jojo&malou leverans

image1402image1403
image1404image1405
I love!!

Lång dag

Äntligen hemma! Har varit en ganska lång dag. Förmiddagens nöje/jobb var att prova massor av tokigt snygga jeans från Nobody. Detta resulterade i att vi från och med slutet på veckan kommer ha dessa fantastiska jeans hos oss! Äntligen fantastiska jeans!! Eftermiddags fikade med Lina innan vi begav oss iväg till Nöjes möte ang. "modemässan" här i stan.
Nu har jag avnjutit min älsklings goda lasange och känner miog nöjd och trött!
 Resten av kvällen kommer tillbringas i soffan med tända ljus och mys.

♥A

Snyggast idag

image1399
image1400
var utan tvekan Lina i Rules by Mary klänning, secondhand väst och diorväska!

Lilla Ego + klännos!!

image1388image1390
image1391image1392image1393
image1394image1395image1396
image1397image1398


Hmmm

image1387
Extremt oviktigt funderande, är kate snyggast med el utan lugg? Jag tror utan...hmmmm

Äntligen!!

image1386
Äntligen kom "min" jacka/cape från Camilla Norrback! Föll för den redan i Februari under inköpen och idag dök den upp! Lika fin som jag kom ihåg den! Underbart stoor luva och dold knäppning. Ska köra min med höga orangea handskar till ALLT! Så äntligen blev det en vinterjacka för Anna! Lycka!

Djup rygg och lång ärm

image1384image1385
Snygg kombo. Kort, lagom tight, djup rygg och lång ärm. Funkar finfint till höstkalsen med svarta eller varför inte orangea strumpisar. Från d ÁHrling 699 pix!

Klänningstid

image1383
Bild  am-lul

Nu börjar en tid med massor av klänningar. De flesta fest/jul leveranserna kommer börja levereras ut till butik nu. Kul. Lite paljetter lyser allt upp höstmörkret! Redan nu har vi några riktigt fantastiska klänningar, vad sägs om paljetter från mbym, litet svart fodral Stylein, svart vippig klänning Pimpinette...?

kanske fixar en liten klänningsspecial imorgon...

Söndag

image1382
Helt sagolikt snyggt!

Söndags myser med bejbi i mjuka kläder och avnjuter "columbus" från Kents nya!

inge bättre för mig....

Den här kappan köpte jag secondhand för ett tag sen, hängde in den i någon garderob och glömde bort den, men den är faktisk ganska fin...iväntan på att jag köpt mig min vinterkappa så kan den här få vara med ett tag.
image1381
fuskpäls är det och den slutar ovan för knät, ett annat skärp ska i.

Nu ska jag åka till coop å köpa middags mat som F önska:) Vin hade han köpt på flygplatsen så vi får en riktig myskväll.

fiiina tavlor!!!

Har städat å pysslat lite här hemma idag, fick bl.a upp tre tavlor som jag fått av min kära faster, älskar dom!
image1379
Nu blir det sojakorv å hockey på text tv....;)
Ha en trevlig Lördag, min blir iaf väldigt lugn.
♥L

Mysfredag

Gårkvällen var mysig! Jättemysig. Min älskling (som är världens bästa på att laga mat) fixade mumsig fiskrätt. Lina kom över med glass och skojsigt sällskap. Kolla på idol och åt lite för mycket.  Somna ganska tidigt i älsklings knä.

Lina var snyggt och mysigt klädd, jag var bara mysig!
image1378

Mera Stylein och lite D ÁHrling

image1376
image1377
Fantastiskt kul nu när det kommer varor varje dag nästan!!
Priser 799/1199 pix!

Pimpinette!

Pimpinette´s lilla svarta kjol är helt underbart perfekt och idag fick den bli min!! Ett plagg man bara måsta ha i garderoben! Köpte även Kent´s nya skiva samt lite tråd så att jag kan fortsätta med syningen här hemma.

Nu ska jag hoppa in något slappt å mysigt å åka bort till Anna Å Harre å få mej en god middag! Imorrn kommer äntligen F hem från Portugal:)

Ha en trevlig Fredag!
L

Fint och varmt

image1374image1375
Vitt stckat är fint!
Gomorra förresten!

Mys på er!

För att värma er alla i ruskvädret har vi t.o.m Lördag 20% på ALLT STICKAT!!!

image1370image1371
image1372image1373

Smycken

image1364image1365
image1366image1367
Har fyllt på endel bland våra smycken....Favoriten är det svarta stenarmbandet!

Torsdag

Bra dag! Linneá och jag hängde om i butiken och gjorde fint inför helgen. Är jätte nöjd. han oxå med en tur till Genis med Lina, hittade absolut ingenting!! Bokat in några möten i Nov för högsommarkollektionerna  fixade jag oxå...duktig Ani!
image1363
Mössa: Dagmar
Klänning: Favoriten från mbym
Strumpis. Hm
Skor: Rules by Mary
Väska: Från min älskling

Filt å nya Elle...

Regnet öser ner å jag är fortfarande förkyld då passade det bra att Elle låg i brevinkastet idag... Inte för att den var så bra men.... det roligaste var att se en bild på New Kids On The Block, hi, hi, hi hjälp vad nostalgisk man kan bli då...;)
Läste även om Kent i NWT idag, Jocke hälsar till alla arga fans å icke fans att dom lovar att inte spela med Sony Ericson loggan i arslet... Nu är det snart dax för den konserten också, ska även hälsa på Maria i Uppsala dagen innan, hon ska ha barn i början av Dec så det ska bli jättekul att träffas!!!

Nu ska jag laga soppa och sen sy in ett par jeans som legat å väntat i ca 1 år...;)

♥L

image1362
Snyggt å rockigt! Från Style.

Snyggon på Chloétillställning

image1360image1361

Miu Miu s/s 08

image1354image1355
image1356image1357
image1358image1359
Style.com

Kalsfint med Liselott Watkins illustrationer! Älskar kjolarna och kragarna..så fint!

Vårens snyggaste kjol-från Modström

image1352image1353
Kikade somsagt på Modströms vår 1a idag. Jättenöjd med det jag såg! Kunde lätt ha plockat ut nästan hela kollektionen men fick välja mina favoriter som en duktig flicka. Kjolen här ovan är en solklar favorit!

Nya klänningar

image1347
image1348image1349
Blommigt i höst!! Ja, tack! Favoriten!
image1350
image1351
Alla från mbym.

Måndag

Mycket trevlig start på veckan. Kul på jobbet och mycket att göra. Tydligen har folk redan börjat julklapps shoppa...
Linda från MNO och Modström var på besök med Modströms vår 1a. Jättefitnt. Utöver det trillar det in nyheyter varje dag nu nästan...som julafton varje dag!! Älskar mitt jobb!

image1346
Kjol: gammal
Jacka: Present av älskling förra vintern
Väska: Jouels
Halsduk: Rules by Mary
Skor: Rules by Mary

Fy och fräs vad snorigt....

Jag har dragit på mig världens förkylning under helgen, haft så ont i halsen att jag inte kunnat sova och snörvlig som attan är jag. Man blir så fint torr och röd under och på näsan då..
Så i Söndags morse proppade jag i mig ipren och åkte iväg till Hammarö och tävla, vilket var tur för det gick jättebra! Slutade 5/35 i 1m och 2/15 i 110, jättenöjd med tanke på min förkylning och att vi inte har tränat ngt.
Jättefint väder och supermysigt hade vi, jag, E, H och Nalle.
image1345

Imorrn ska jag äntligen hämta min symaskin som vart på lagning, har lite planer på vad jag ska sy, sen blir det ju inte alltid som man tänkt sig...;)

Nä, nu blir det lite tvätt å städ sen middag!
♥L

Stylein

image1342
Har fått endel fråger ang. Styleins underbart fina t-shirt klänning. Den hör till vårkollektionen och kommer därför inte finnas i butik förens 2008!
Men jag lovar att den  är värd att vänta på!

Höstinspiration av hög klass

image1337image1338image1339
image1340image1341

Härlig dag

Underbart väder att vara ute i. Kom just hem från en skön sväng på stan med älskling. Gick runt och pratade och skrattade och hade det vansinnigt mysigt. Nu blir det kaffe och sen iväg till älsklings mamma på middag, indiskt.

Nu ska jag fortsätta att njuta av dagen! Gör det ni oxå!
♥A

Chloé s/s 08

image1331image1332image1333
image1334image1335
image1336
Style.com

Oh ja!! Gillar mycket! Jättemycket!!

trevlig tupplur...

Somna i soffan nu på eftermiddan, kände mig frusen å nästan lite krasslig...vakna efter en liten stund av att nån otäck granne spelar ASHÖG musik, så irriterande! Jag förstår inte riktigt vad som gör det hela så mysigt när man spelar så högt att det hörs två lägenheter ner vad det är för låt.... Riktig skitmusik är det också, tror dom är runt 30-35 år som bor där men har musiksmak som 13 åringar.... Det var samma visa förra lördagen, då höll det på tills midnatt innan nån sa till... Ja, vad ska man göra, dom får väl spela tills 23 iaf.

Har fikat med Anna å Harald idag, samt vart på em och köpt en hylla till hallen. Väntar på att F ska komma hem från golfen, ska ev gå ut och äta ikväll, men får se om jag orkar.

Ha en trevlig Lördagskväll!
L

Fyndat!

Igår fynda jag ett par secondhand jodphurs på myrornas för 75 pix, perfekt! Kommer att användas till klänning först och främst.
image1330
Idag skiner solen, vet inte riktigt vad jag ska göra idag, har väldigt ont i halsen så det blir lugnt iaf, inge Arvika. F är och tränar innebandy, kanske får med honom ner på stan å ta en fika!?
Har förövrigt hittat min favorit höst/vinterjacka, den kommer från C. Norrback och hänger på Lilla Ego just nu...;) Måste nog slå till på den!

lördags morgon

image1328image1329
Solen skiner och jag är galet kaffesugen. Hatar när kaffet är slut. Får åka till ego tidigare helt enkelt...

Ha en finfin lördag!!

♥A

Stella Mc Cartney S/S 08 - redan en favorit!

image1324
image1325
image1326
image1327


Bullfest, bullfest hela dan...

Japp, jag har också ätit endel bullar idag, även ett lass med varma mackor nyss, mums!
Vi har även vart ute vid Kilene och sprungit 4,8 km så då får man väl äta onyttigt också...;)

Annars har det vart en ganska trist dag. Imorrn är det Fredag och jag ska ner till stan å fika med A & A och spana in det nya från MbyM på ego. Fundera på att åka till Arvika en sväng på lördag på marknaden och på Söndag är det tävling på Hammarö, annars blir det nog en lugn helg.

♥L

Idag

Idag var det mysigt! Fira bulldagen med Anna S, Linneá och tillsist med min älskling. gjorde givetvis massor av nytta oxå;)
image1323
Kavaj: Rea typ 29 kr JC
Kjol: Linas gammla
T-shirt: Stylein
Väska: Bitchic
Stora halsduken: Rules by Mary

Nytt Nytt Nytt

image1319
image1320
image1321
image1322

2 översta är äckligt snygga höstnyheterna från Stylein. 899 resp 1299 pix!
De undre kom idag från fina och prisvärda mbym. 799 resp 699 pix!

På väg

image1318
Från j&m s höst/vinter kollektion 07

Smågalna jojo&malou borde vara i butiken vilken dag som helst.
Förövrigt tycker vi det är kul att tjejerna får allt mer uppmärksamhet i sverige, fler butiker och flera som får ta del av deras glada plagg.
men såklart är vi lite småstolta över att Lilla ego var första butiken!

Snyggt från face hunter!

Gillar dessa outfits från face hunter!
image1316
Själv hade jag skippat skärpet...men riktigt snyggt!
image1317
Super snyggt!!

Hår...

Så här blev jag i håret, inte så stor skillnad men det är ju på utväxt som sagt. Såg att färgen börjar kännas lite trist så boka in tid för färg i mitten av Dec, så blir man fin till jul och nyår iallafall;)

Jag stängde Ego idag, shoppade hem en parkas från secondhanden samt den nya underbart snygga Stylein toppen!
♥L

image1315

Lila

image1312image1313
Packade upp lite halsdukar idag. Jag gillade den lila så mycket att den följde med hem!

149 pix och finns i rött oxå.

Stylein kjol

image1311
Gillar verkligen den här kjolen från Stylein. Går att variera i det oändliga. kort, längre, hög midja, lägre midja, med instoppat, med volym upptill och som tubtop. Priset för allt detta är finfina 699 pix!

Gillas!!

Balenciaga s/s 08

Nja...Gillar färgerna , printen och de raka stora axlarna men annars ..som sagt, nja!
image1308
image1309
image1310
Style.com



Stylein

image1306image1307
Äntligen har vi  fått in nyheter från favoriten Stylein. Långt från allt har kommit men en liten och oh så fin del leverans. Hade så klart inte kameran med utan bjussar på kommande gobitar från Elin och gänget.

I paketet hittades iaf. ett par tokit snygga lacktights med låånga ben, underbar klänning, tubtopp/kjol och den snyggaste T-shirt jag någonsin sett.

Kolla in själva!

♥A

Äntligen...

Imorrn är det dax att gå till frissan, inte en dag för tidigt.... Har ju håret på tråkig utväxt så någon större skillnad blir det ju inte men fräscht iallafall.
Efter det blir det raka vägen till EGO, Anna ringde förut och Stylein har tydligen kommit!!!! Jippi!!
Måste även leta skor, har äntligen kommit på vad för typ av höstskor jag vill ha, sen gäller det att hitta dom också...
image1305
Så här tänkte jag att jag skulle se ut efter frissan....;)

Nu ska jag duscha efter ha vart och ridigt och sen blir det till att laga middag.

Ha en trevlig Tisdags kväll!

♥L


Måndag

Stog och väntade på Stylein leveransen hela förmiddagen men gav upp vi 14 tiden. Hoppas på en stor låda imorgon. Har alltid superhöga förväntningar på Stylein. Annars var det en typisk måndag tycker jag.

Kallt på morgonen är det numera...
image1303
Halsduk: Rules by Mary
Jacka: Secondhand
Skor: Rules by Mary
Väska: Julklapp från älskling

Mi lajki

Rokit söta smycken från Mi lajki dök upp idag.
image1300image1301
image1302
Kul med något som sticker ut lite. Favoriten är krokodil örhängena. Klä ner dig med jeans och t-shirt och släng ihop en snygg knut en krokodil eller två. Välj själv.