Jag och bejbi- Föralltid!!

106889-439

Lördags shopping.

I väntan på att inhandla de super snygga Camilla Norrback shortsen, Insight bikinin och allt läckert som kommer från Stylein fick jag budgetshoppa lite. Fyndade en ruskit snygg parkas på HM(198 pix) en stor ring med stenar Ego och eftersom jag verkligen inte behövde en väska till så blev det just en väska. Svart , stor och med nitar Bitchic.
106889-436
106889-438
106889-437

Småshoppa är oxå kul!!

Kärlek
A

Sola i Karlstad

Solen skiner, man börjar bli bortskämd med detta. Har just ätit frulle med älskling som just åkte iväg på innebandy träning. Idag skulle det inte vara helt fel att sitta på en uteservering ... Har lite här hemma å pyssla med å jag skulle verkligen behöva få min symaskin fixad så jag kan sy! Kanske behöver Anna mig nere på Ego idag!?
Igår var det "premiär" för min å Annas modesida i Newz, det var superkul å skriva å nästa nummer ska bli MKT bättre ändå;)

Igår kväll var det bowling å buffé på nöjes (m pictura) slog nytt rekord i bowling;) maten var sådär tycket jag, var iof mycket kött som jag inte äter (veg) så det kanske var bättre?

Nu är det mindra än 1 mån tills jag å älsklingen åker å båtluffar i grekland! Längtar! Mys, mys!

Ha en super helg!
Kram
/Lina

Snyggaste detaljen-sjal!

Fick en riktigt snygg rutig(bild senare) sjal av Lina när jag fyllde år och en av bejbi när han kom hem. Älskar hur en outfit kan förändras med en sjal. Henrik Vibskovs grissjal skulle inte sitta helt fel heller!
106889-435
Ruskit snygg!!

Kommande favorit!

106889-431
Har just skickat iväg höstordern för supersöta Jojo&malou!!
Slappa T-shirten med detta print kan bli en av höstens favoriter!

Favoriter!

Ibland fäster man sig riktigt vid vissa plagg. Självklart kan man inte shoppa med sig alla hem och självklart är endel kunder bra mycket snyggare i plaggen än vad jag är. Det är kul!

Favoriter jag kan tipsa om just nu är:
106889-432
Minimarket 799kronor.
106889-434
Minimarket 1499 kronor.
106889-408
Malling&Mikai 2499 kronor

Något som får mig att hålla lite i pengarna är att underbaraste Stylein
dyker upp snart!!

Inspiration.

106889-430
106889-429
106889-427
106889-426
106889-425
106889-424

Onsdag.

Idag hadde jag verkligen velat sitta på en uteservering med min älskling...Strålande väder och jag kunde äntligen ha min Pimpinettejacka i morse utan att frysa!
Hade de sista provningarna till visningen idag. Tjejerna kommer se så snygga ut!!
Hemma väntade världens godaste middag och min underbara pojke på mig, lyx!

Är förövrigt snuskit sugen på Stylein leveransen som borde dyka upp innan påsk..
106889-419
Snyggt!!

Vilket väder!!

Attans vad härligt det är ute nu!! Vårshoppingen har börjat nu märker jag...Bra sugen själv.
Dagens vårfavorit i butiken är helt klart kläningen från Pimpinette och väskan från Bitchic.
106889-420
106889-421
Kläning 999 pix, väska 549 pix.

Tack!

Fick skorna jag så gärna ville ha i födelsedagspresent av bejbi!! Han är absolut bäst på presenter!
106889-422
Är så glad för allt annat oxå....

Toppen helg!

Jätte lyckad födelsedag och helg! Hade det riktigt trevligt hos E & H i helgen. God mat, ridning, sol, vin och musik. Fick verkligen super presenter! Tack alla!!!
Idag kom bejbi förbi på Ego med en jätte bukett tulpaner. Älskar tulpaner!! Sen blev det tårta och familjemys hos oss. Nu är det bara bejbi och jag kvar. Något glas vitt och räkor och sen mys i soffan! Jag klagar inte. Som sagt en toppen dag och helg!
106889-417
Blommor från älskling!!

Snygg combo...

106889-414
106889-416

Brunt och vitt är jäkligt snyggt! Snuskit snygga byxdressen från Pimpinette
och lika snygga skärpet från Malling&Mikai.
Kul att det syns lite bruna toner till hösten, snyggt och tacksamt att kombinera! Jag körMalling skärpet i stora vita skjortan eller markerar midjan i tighta 80tals kläningen. Snyggt och enkelt!

Blandade vårnyheter!

106889-413
Dáhrling 899 pix.
106889-415
Malling&Mikai 649/499 pix

GRATTIS ANNA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

image412
Idag fyller Anna år, grattis, grattis! Ska bli trevligt att komma över på födelsedagsfika senare. Firandet i Sunne blev super lyckat och jätte trevligt. Länge sedan jag var uppe så länge (ca halv 2..!?) gammal dam börjar man bli..;) F och H red och var så himmla duktiga!

Nu lyssnar jag på en live skiva med Dire Straigts som jag lånade av Hasse, sååå bra!!! Städar ur lite skåp också som började bli lite svåra att öppna... betalt räkningar har jag också gjort, vad duktig jag är..;)

Förresten, jag höll på att glömma; VI HAR FÅTT BILJETTER TILL STONES den 3/8!!!! Jippi!

Kramar
Lina

Jaaaaaaaaaaaaaa!!!

image411
Då var det klart att mina rock-rävs-favoriter kommer till Sverige i sommar!!! Hoppas på bättre lycka denna gången, förra året hade vi biljetter och boende klart när gammel Keith rammlar ner från en palm och allt ställs in...
Ser redan fram emot den fast det är ett tag kvar(3aug) Blir hela familjen och ev pojkvännerna som åker ner till Göteborg i sommar.

Nu har jag och F ätit frulle och ska knata ner till stan snart. Iem åker vi upp till Sunne för firande av Anna med massa skojiga aktiviteter..! Ska bli superkul!

Hm, FBK....inga ord idag.....skärpnig tills på Söndag tack!!!

Ha en underbar helg!
Kram
Lina

För att våren är här....

.....men det ännu inte är jättevarmt så har vi idag 20% PÅ VALFRI VÅRJACKA!!

106889-388

Det var ett tag sen...

Har haft lite svårt att slita mig från älskling nu när han är hemma där av den totala avsaknaden av inlägg från min sida. Idag blir det Ego och sen raka vägen till E&H med älskling, Lina&F för födelsedagsfirande. Kommer bli jättetrevligt!!
Nu ska jag smyga in till älskling med kaffe och säga godmorrgon!


Kärlek
   A

Vår!

Våren är verkligen här nu!! Vaknade av att solen lyste rakt in på min sovande älskling. Kaffe och att ha honom hemma på morgonen får mig så lycklig!

Fick mera vårnyheter till ego idag oxå...favoriten blev en blå prickig siden top som fick följa med hem. Lunchade med min älskling på Vero och gick en liten sväng med honom på stan. Mys!

Livet är helt fantastiskt!!

106889-410
Sidentop från Fröken Söt 499 kronor.

Malling&Mikai.

106889-408
Här är iaf. väskorna från Malling&Mikai som finns på Lilla Ego. Snuskit snygga!
106889-409

Vårjacka och Pimpinette.

Har ni hittat den perfekta vårjackan ännu? Jag har! Har varit mycket av det nu, massor av supersnygga vårjackor i butiken och idag ska vi ut o fota några.
Favoriten är så klart Pimpinettes underbara lilla sak.
106889-406
Vi har 2 st kvar. 1499 kronor.

106889-407
Pimpinette. Byxdress.

Sött, sött, sött. Byxdressen hos oss är brun och vansinnigt snygg!


Hockeyfeber!!!!!!!!!!!!!

image405
Slutspel, vår i luften och vår på EGO. Det är bra tider nu. Så blev det Linköping i semin då, blir ju helt klart tuffare än Mora men nog går vi till final iår igen. På onsdag kör vi igen!

Nu ska jag kolla om jag hittar nåt mysigt hotell att bo på när jag och älsklingen ska till Aten.

God natt
Lina

God morgon!

Vilken helg det har varit. Massor av kärlek och mys. Älskling ligger kvar och sover sött, solen skiner och kaffet är gott. Ska snart ner till Ego. Helt otroligt vad mycket roligt som dykt upp de senaste dagarna....Shoppingsugen? JA! Fyller ju år nästa vecka så jag kanske kan vänta lite....
106889-390
Superkvinnlig klänning från D áhrling 899 kr.

Med en kort skinnjacka och rätta solglasögonen till skulle jag nog köra den idag. Till det min älskling och en kopp kaffe i solen!

Ha en härlig och kärleksfull dag!
             A

Sol och kärlek!

Underbar helg! Sol ute, har vaknat brevid älskling hela helgen och nu skrotar han runt och vattnar! MYS!
Så underbart att ha honom hemma!! Nu ska vi göra oss klara och åka och titta på blommor. Allt känns så rätt nu! Mitt enda lilla lilla moln på det jätteblå himmlen är att välja vilken vårjacka det blir. Minimarket eller Pimpinette...tror min älskling får vara smakråd...


Kärlek och lycka till alla!

Jättekär A

Soliga Lördag

106889-345
Solen skiner idag också, börjar bli bortskämd nu, hoppas verkligen det håller i sig. Jag blir på så himmla bra humör när våren närmar sig.
Idag har jag å Evis jobbat på ego, det var en bra dag med mycket och trevligt folk! Nu har jag pysslat lite i hemmet, med solen som skiner in i öppna fönster och med hög musik så blir det så mycket roligare. Jag var ju hos frissan förra Fredagen å blev lite mörk hårigare, kändes inte så bra till en börjar men nu trivs jag super och vill inte bli så där blond igen, om det nu intresserar nån...

På bilden är mina favortier just nu; jeans shortsen(999 kr) med höga midjan och toppen(749 kr), båda från C. Norrback.

Trevlig helg!
Lina

Ensam Fredag...

image404
Fredrik är ute med jobbet och jag är alldeles alena. Jag har ätit soja korv med bröd och druckit saft till det, på TV är det kvartsfinalerna som gäller, hoppas att det blir bif och tik som får göra link och FBK sällskap.
Är sugen på fnall med orkar inte gå ut... får knapra på digestive kex... Ska nog krypa ner under filten och sitta där resten av kvällen.

Förresten, det har kommit sååååååå mycket snyggt till EGO!! Helt underbara jeans shorts med höög midja från C. Norrback 999 kr och ett måste i sommar. Toppar, klänningar, väskor och skärp har det också anlänt, även dom helt fantastiska såklart..;)
Högst upp på min lista nu står; jeans shortsen, baddräkten(insight), svarta skinnväskan(malling) och toppen från C. Norrback.

Godnatt från Lina och Jojo & Malou´s söta djur.

Såå kär, så jag..!

Besöket från Minimarket igår var sååå trevligt!!! Såå mycket super snyggt gör nästan ont att se... speciellt eftersom vi får vänta tills sensommarn/tidig höst innan det anländer till oss. Jag blev iaf så kär i den här t-shirten, älskar den och älskar den lite rockiga stilen. Men som sagt bara att vänta i ett par månader innan det kommer.

Älskar även att våren är här nu, jag blir sååå glad!!!

Ha det gott!
Lina
106889-323

Äntligen!

Äntligen!! Imorgon bitti ( 04.00) åker jag och hämtar min älskling! Har valt klänning, gjort hårinpackning och målat naglarna. Nu ska jag städa det sista och försöka sova! Tusan vad underbart det ska bli att få hem honom!!

Kärlek
  A

Leveranser!!

Idag fick vi inte mindre än 3 oliga leveranser! Fantastiskt snygga väskor, skärp och plånböcker från Malling&Mikai. Delar från Camilla Norrback ordern och lite kompleteringar från Rules by Mary. Känns verkligen bra i butiken nu, bara nyheter!! Tipsar er om Camilla Norrbacks super söta jeansshorts med rosettfickor i bak.
106889-403
Väska Malling & Mikais höstkollektion.

Vår önskningar: STYLEIN!

Jo vi är lite extre förtjusta i Stylein, därför kommer man kunna hitta ganska stora delar av deras vårkollektion hos oss. I början av april ska det finnas i butiken.
106889-400
106889-401
106889-402

Favorit just nu är den understa a linje klänningen.


Vår, min älskling och Minimarket!

Vilken underbar dag!! Trots att cykeln inte funka i morse och jag fick stressa(hatar att stressa) har jag varit på så gott humör hela dagen. Kan inte annat när det äntligen är vår och bäst av allt, innom någon timme landar min älskling i sverige!!

Lilla Ego hade vi besök från favoriterna Minimarket. Äntligen fick vi se hela höst kollektionen ordentligt(o prova). Allt, ALLT var galet snyggt! Underbara vida byxor med hög midja, puffiga kjolar, snygga t-shirts och vackra jackor. Lyckades tillslut plocka ut en liten det till oss.

Finns i butiken i början av augusti.

Kärlek
   A

Lilla Ego.

Bjussar på en liten rundtur på Ego som Vilda A tyckte vi skulle göra.

106889-394
Massor av vårnytt.
106889-396
Provrummen.
106889-397
Rules by Mary.
106889-398
RbM och D´Ahrling.
106889-395

106889-399
Oj, inte den nyaste bilden. Men våra snygga trägolv syns!

Så mycket kvar att göra...ska bli så kul att bara göra butiken bättre och finare hela tiden! Det finns inga gränser!
Välkommna!

Jojo&malou för TopShop.

106889-339
image384
Lilla Ego favoriterna Jojo&malou är suprtduktiga! Nu ska tjejerna designa en limiterad kollektion för topshop. Dock kommer deras plagg inte finnas i sverige. Så fortfarande, bara på Lilla Ego!!

D ´Ahrling.

Ny rolig vecka börjar så klart med ny, rolig leverans. Denna dag från D ´Ahrling.
Måste säga att vi har ett riktigt bra utbud på vårjackor, passar bra nu när det äntligen blivit lite vår i luften. Förutom snyggingar från Minimarket, Pimpinette & Rules by Mary kan vi nu lägga till två från D´Ahrling.

106889-387
106889-389
Söt parkasaktig i dov blå nyans.

106889-388
Rutigt är så fint.


Favorit i butiken.

Jag kan bara inte få nog av  Pimpinettes underbara lilla jacka. Har provat den säkert 20 gånger och det lutar åt att den kommer flytta hem till mig!
106889-392
106889-393
Säg, är det inte det vackraste ni sett?!

Vårhår.

Det absolut bästa, snabbaste och sötaste förändringen för vintertrött hår är hårband.
106889-386
106889-385
De undre från söta Vilda A finns hos oss och gör ditt hår lite (om möjligt) finare i vår!

Min sommarfavorit!

image384
Underbar klänning från super charmiga Jojo&malou.

Snart hittar ni den hos oss på Lilla ego. Älskar den!! Det grafiska mönstret och neon huvudet. Sexig och så snygg!
Gillar verkligen tjejernas något ovanliga print och modeller. Är riktigt stolt över att varit den första butik i Sverge med deras sötsaker.

♥ A

Bra dag.

Skönt att vara ledig. Även om det just nu är jättekul att vara på Ego varje dag. Sålde nästan sliut på alla Pimpinette klänningar igår! Det kan jag faktiskt förstå...

Nu blev det iaf. en välbehövd sovmorgon med god frukost och mycket kaffe. Passar Mannis (vove) så vi ska gå en långpromenad snart. Ska hinna med att maila ivåg några höstordrar och fundera ihop en toppen order från underbara Minimarket i eftermiddag...helt ok arbetsuppgifter!!

4 dagar kvar tills min älskling kommer!!

Kärlek
   A


STYLEIN!!

106889-329106889-328

En endaste liten vecka kvar!!

Önskar bara helgen togslut, veckan borjade och det blev tidig tidig fredag morgon!
På Fredag morgon (natt?) vid 04 tiden åker jag till Sthlm och hämtar hem min älskling!! Har lite svårt att förklara hur det känns....ENORM UNDERBAR SAGOLIK LYCKA!!!

image382
Så här ska resten av mitt liv se ut!!


Längtar så mycket!!

Bra bas.

Har nog aldrig lyckats få till den där ultimata basgarderoben. Ni vet där alla plagg funkar ihopp i färg, form och allt annat. Årets vårstädning av garderoben får nog ta och resultera i detta. Vilket för min del kommer innebära att inte spontan shoppa en klänning här och en väska där när jag behöver något helt annat.

Bästa investeringarna i en riktigt lyckad basgarderob från Lilla ego:

106889-372

1: Vit skjorta Rules by Mary 2: Ljusgul sidenklänning  Camilla Norrback 3: Jeans shorts med hög midja Camilla Norrback 4: Rutig älskling från Minimarket 5: Blå t-shirtklänning Minimarket 6: Svart/neon klänning med djup uringning 6: badräkt Insight 7: Lilla korta vårjackan med rundad krage Pimpinette 8: Jacka med kort ärm D ahrling 9: enkla, klassiska raka jeans insight 10: A-linje linne med utanpå fickor Rules by Mary


Söta, söta Pimpinette

106889-348
Äntligen kom leveransen från Pimpinette. Underbar färgskala, härligt material och de allra sötaste modeller.
Den korta lilla jackan ovan kom i grå/silver matt/metallic och är om möjligtvis ännu snyggare än på bilden.
Exakt mitt val av vårjacka våren 07!
106889-347
Galet vacker är den här klänningen. Stog och sneglade på den hela dagen untan att ha möjligjhet att prova...
Kan vara bland det finaste på länge...kolla in och avgör själva!

HOPPLA

Har just kommit hem från stallet där Eva hjälpte mig med hoppningen, tusen tack mammsi! Det gick superbra idag så det känns bra iför Söndagen. Vi myste istallet med goda vanilj muffins som Eva hade med sig efteråt, gott!! Har tagit en varm dusch och dolat lite hemma, inte så van vid att vara hemma så här tidigt, super skönt. Nu ska jag bara skrota runt i myskläder resten av dagen.PIMPINETTE har anlänt till ego idag, döööööööööö snyggt är Annas rapport. Jag har inte sett det själv ännu, men jag litar såå på hennes omdöme. Imorrn får jag se:) Så har det kommit till en bra till sak på min bra vecka lista från igår; imorrn ska vi på hockey!!På lör kommer min älskling hem, jag ska stå redo på flygplatsen!PussLina

SLUTSPEL.......!!!!!!

106889-376
Idag börjar slutspelet, FBK´s väg till guldet!!! Det ska bli sååå roligt att följa. Hoppas att råttet blir mågat för Ledin i år igen, det var så roligt. Ikväll kommer Anna och Anna över och kollar med mig.

För övrigt så känns det som en mycket bra vecka. Förutom att det efterlängtade slutspelet börjar så kommer min älskling hem på lördag, på fre ska jga till Soda och klippa och få lite slingor i håret, på sön ska vi till Hammarö och tävla, imorrn kommer Eva och har hoppträning för mig och Nalle! Kanon vecka!

Nu ska jag ta ärtan(min gröna polo om nån inte visste redan...) och åka runt och handla lite nödvändigt till EGO.

HEJA, HEJA, HEJA FÄRJESTAD!!!!!!!!!

Lina

Alla gillar klänningar!

106889-374
One teaspoon
106889-375
One teaspoon
106889-367
Rules by Mary
klänning,Minimarket jacka.

Så kunde vi inte låta bli att ta fram...

106889-372
Insight galet snygg och sexig för 499 pix.
Möjligtvis ännu snyggare bakifrån.
106889-364
One teaspoon 599 pix.
Superdupersöt med hjärtan på och intressant modell.
106889-363
Insight 549 pix.
Småblommiga, puffiga och med rosetter. Lägg till ett par bruna ben och sommare skulle
kännas mycket närmre.

Ny vecka.

Så var det måndag igen. Helgen har varit lugn och trevlig. Lina tog butiken i lördags så jag smet iväg till frisören (Soda) Bort med alla slitna toppar, underbar tvätt och i med lite guldblonda slingor. Jätteskönt! Lördag och Söndag spenderade vi hos E & H med god mat och lite vin. Jätte trevligt.

Nya veckan började bra. En heldel secondhand nytt på Lilla Ego och bara 11 dagar tills bejbi kommer hem!!
Shoppade med mig ett par Insight jeans hem idag, kommer med all säkerhet bli välanvända!!

Nu ska försöka finputsa några höstordrar och maila iväg.

♥A


Liten kort jacka i vår.

image361
Snyggt!! Älskar lilla jackan!!

En lite jacka är exakt vad mitt nästa vårinköp kommer bli. Till jeans, lilla klänningen, kjol eller shorts måste hitta en tills värmen kommer. Har mycket höga förväntningar på den sötsaken från Pimpinette som borde trilla in i dagarn.

♥A


Stella a/w 07

image360
Jäklar va snyggt...var inte så myckat jag skulle tacka nej till den visningen.

Shopping sugen!!


Sött som socker från VILDA A

image359
Vilda A gör söta hårband som vi hoppas på ska dyka upp till veckan. Lina är jättesöt i sitt gröna.

Shoppa!

Många av Er icke Karlstad bor verkar vara sugna på att shoppa hos oss:) En webbshopp har fterfrågats och det kommer så småning om. Under tiden går det bra att ringa oss om det är något ni blir sugna på att köpa så löser vi det endå!
Ring till butiken: 054-101799 så ska vi lösa det!

Kramar
Lilla Ego


Inte lätt att blogga...

Det har inte gått vidare lätt att blogga dom senaste dagarna, har vart segt och sen har vissa inlägg kommit 100 ggr.
Hoppas att det ska gå lättare nu!

SHOPPA!

Hej alla!

Vi har fått ganska mycket förfrågningar om vi har någon webbshop, det har vi inte idag men vi jobbar på det! Om någon vill shoppa och som inte bor här i Karlstad så kan vi givetvis lösa det endå. Vi ska försöka lägga upp bilder ofta så ni blir uppdaterade.
Vill ni shoppa så ring butiken: 054-101799 så ska vi försöka lösa det!

Kramar och pussar
Lilla Ego


1 Mars

Stog och tittade länge i min garderob nyss, 1 mars och inte alls sugen på att ta på mig något "varm". Mars månad är annars en mycket bra månad. Det har jag alltid tyckt. I år är Mars det absolut bästa månaden man kan tänka sej...om 16 dagar kommer min älskling hem!! Störst av allt.

Underbara vårleveranser, födelsedag(ska man kanske sluta roas av vid den här åldern) och slutspelshockey.

Nu ska jag tuta i mej kaffet och pysa iväg till Lilla Ego och titta längtande på de galet snygga bikinisarna vi fått in.


Ha en vacker torsdag.
A