Viktor & Rolf

106889-98
Nja...inte riktigt så snyggt som jag hoppats på men den här
skulle jag inte tacka nej till.

Annars är min favorit brudklänningen! Kanske ska slå till på den...
Något att möta Harald i när han kommer hem!


Malling & Mikai

I dag var vi så pass lyckligt lottade att vi fick Malling & Mikai underbara väskor visade för oss i butiken!
Helt underbar kollektion..blir till att med sunt förnuft försöka välja ut godbitarna av godbitarna till Ego.

Kommer göra sig jättebra hos oss..
We like!!

Kärlek runt halsen.

106889-97
Fick idag in endel söta smycken, det här halsbandet är så sött!


Första snön!

Åh, stora vita snöflingor utanför fönstret! Kommer ihåg förra året, då låg Harald och jag i soffan och tittade på de stora snöflingorna som var årets första snö...mys!

Snyggt!

106889-95
Dödligt snyggt från Chloé.

Styleins söta tubtop-shorts-dress i grått är oxå helt ok!
Kul kompliment till alla klänningar tycker jag. Pricken över i et är de heltäckande
strumpbyxorna och rejäla skorna. Tycker brunt och grått gör sig riktigt bra ihop, inte en kombination man ser så offta.

I like!

Ani

Soliga Söndag!

106889-94Här en alldeles underbar klänning från Diane von Furstenburg s/s 07. Tror Anna skulle passa bra i den eftersom hon älskar nyckelpigor, hon tycker att dom är så vackra.

Idag har jag å Fredrik vart på skutberget. Det var sååååååååå mysigt att sitta i solen å dricka kaffe å äta mackor. Borde tagit med kameran en sån vacker dag, Fredrik tycke tydligen att jag såg väldigt rolig ut med mössa å solisar i hela ansiktet...."nu borde vi ta kort på dig å visa våra barn "(framtida då..!) Snodde med oss några vackra nypon pinnar som vi dekorerade med hemma. Nu har ätit pasta å veggiesås, gott faktiskt trots att det var jag som lagade.. Ikväll ska vi se på ondskan, iaf fram tills nyheterna sen brukar jag inte orka mera.

God kväll allesammans!
Lina

3 veckor och 4 dagar kvar...

106889-93
" When you´re with me i´m a thousand times happier than i could ever say..."

Årstid:FEST!

106889-88
Kate & Pete på Moet & Chandon fashion tribute.

Känns det inte som hösten är fyllt av festliga tillfällen? Det är välbehövligt den här mörka tiden.
Mys med sin älskling i all ära men vist är det härligt att verkligen klä upp sig..
Vi ser fram mot Linas 25 års dag i november! En guldklänning är jag riktigt sugen på, med lång ärm och knäkort.  Ska vi försöka få in lite vackra festklänningar på våran vintage avdelning så fort som möjligt.

Kolla annars in den sista guld/marinblåa klänningen från Stylein vi har kvar, perfekt för kalas!


Mys!

106889-87
Som en söt karamell är den här mysiga koftan från RbM! Och varm!

Då var den helgen oxå slut..

I morgon är det en ny vecka med förhoppningsvis mycke trevligheter.

Väntar fortfarande på ytterplaggen från Pimpinette, hoppas verkligen de dyker upp på måndag. Annars ska vi nog ta och möblera om butiken så alla härliga plagg från d áhrling får plats när de kommer.

Får hoppas det underbara höstvädret vi hade idag håller stannar. Härlig luft, lite lagom kyligt och sol. Vill man klä sig riktigt snyggt och varmt så kan jag tipsa om en riktigt snygg fuskpäls vi fått in i butiken. Även RbMs söta små halsvärmare är fantastiskt värmande på höstpromenaden..

Jag älskar verkligen hösten!

Kram
Ani

Varg lämnar arenan

106889-86Tragiskt!!! Vem vill göra något sånt här??? Seger till Modo förmodligen. Spelarna fick lämna arenan i full utrustning å utan sina privata saker... Kan inte kännas så muntert för FBK å ledningen. Inge bra för hockeyn! I Fredags var det utlottning på jobbet med hockey biljetter för imorrn, jag vann ingen, men undra hur alla känner för att gå nu...?!

Hmm, idag ska jag å Fredrik pyssla lite här hemma. Blir inge Ikea, tar möbel affärerna här i stan istället. Anna gav mig ledigt från Ego idag, brukar vara lugnt på söndagar. Igår gick vi igenom s/s 07 från C.Norrback, mycket snyggt!!! Riktigt snygga klänningar för den som vill vara extra snygg å speciell på bröllop eller på sin bal. Känns kanske långt kvar tills våren nu men i den här branschen är det framförhållning som gäller...!

/Lina

Rädda alla vargar!!!

106889-85

Hjälp, vad händer. Våran alldeles underbara hockey arena är bombhotad. Tömd på vargar å fans. Fortsättning följer...

/Lilla varg

Fredag..

Jätte bra dag på Ego! Massor av nya kunder, jätte kul. Eva kom med en leverans stövlar och skor till våran vintage avdelning, riktigt snygga saker.
En blå casie följde med mig hem idag. I like.
Bäst av allt var när Harald ringde, har inte kunnat prata med honom på 3 dagar! Blev helt underbart lycklig ( jo, vissa saker är bättre än shopping!)

Nu har A.s och jag ätit middag och funderar på att ta oss ner till stan om ett tag. Får se vad det blir. Ska ju till Ego imorgon och innan dess hinna klippa mej!

Ha en underbar kväll alla!

Kram
Ani

1 månad kvar...

...exakt idag på dagen tills Harald kommer hem!!
Bubblar i hela kroppen!

Jag längtar, längtar, längtar!!

Snart helg

Torsdags kvällar är härliga för då är helgen snart här. Idag har jag vart ute å ridigt, mindre härligt i det här vädret.. Tror inte att Nalle tyckte det var så skoj han heller för han hade galet bråttom hemmåt.

Imorrn är det kort dag på Pictura å sen Ego som gäller. Har paxat en svart Cassie som kommit in nu, den är såå fin! Igår köpte jag en svart kjol med hööögmidja, har letat ett tag och när jag hitta en perfekt var det lika bra att slå till (förlåt ego att jag sviker...men jag var tvungen...) Känner ett oerhört shoppingsug just nu, får nog lov å shoppa lite till imorrn.

Imorrn har vi annons i newz, håll ut kik, den är väldigt snygg såklart!!! Vill även påminna om att vi har 15 % på skor och väskor nu (ej vintage)

Ihelgen blir det ego, ska ev gå på djävulen bär prada imorrn med Anna å Anna. Så har jag å Fredrik pratat om att åka till ikea, men vi får väl se om det lyckas pressas in...

Inatt ska man vara lycklig att man har ett tak å en säng....

Godnatt
Lina

Sophia Kokosalaki!

106889-84
Oh ja! En till klänning värd att dö för!

Hade burit den till grovstickade svarta strumpbyxor och Jojo & Malous lilla cape/jacka över!

Varm & fin.

106889-83
Åh vad go min kofta från RbM är! Var ju bara tvungen att sno åt mig en innan dom tog slut. En enda svart kvar i butiken nu, men de blåa och röda är jättefina de oxå!

God morgon!

Åh vilket bra humör jag vaknat på! Kaffebryggarens ljud är det mest hemtrevliga som finns. Gick upp lite extra tidigt och tog ett bad. Nu har jag tänt ljus och myser runt i min härliga morgonrock jag fått av baby!

Imorgon är det exakt 4 veckor tills jag får slänga mig om halsen på honom! Det är oxå första advent! Oh vad jag längtar efter den tiden...ska se till att det finns färska lussekissar till alla nere i butiken!

Hoppas föresten våran något försenade Pimpinette leverans dyker upp på förmiddagen.

Nu är kaffet klart...


Ha en härlig dag så ses vi i höstrusket!

Kram Ani

Casie i svart.

106889-82
Denna söta sak sålde vi slut på de två första veckorn. Eftersom många frågat efter den så kan jag medela att Casie från RbM dyker upp på ego senast nästa vecka.

Gillar själv valmöjligheterna med Casie, går att kombinera på hur många vis som hälst. Snyggast tycker jag den är med grova strumpbyxor, tunnstickad polo under och RbM´s lilla stickade basker till.

Nöjd !

Just nu känns allt helt ok! Fick just höra ifrån min älskling och det är trots allt bara 4 veckor tills vi ses igen!
Underbart!

Är oxå mycket nöjd över de valen jag gjort som tillslut gav mej min fantastiska lilla butik.
Har svårt att tro att jag någonsin kommer klaga på mitt jobb. Det händer så mycket roligt hela tiden.
Idag damp en inbjudan till svensk-franska modedagarn och mini mässa ner hos mej. Kul!
Så det bär nog av ner till Göteborg i början av Nov. Ska tillbringa kvällen med att kika igenom utställarnas kollektioner. Får se om jag hittar något som skulle passa på ego!

Anna

Det blir mycket kärlek..

106889-81
Snart har vi varit förlovade i ett halv år...för att vara exakt så är det ett halvår den 3 november!
Just nu undrar jag hur mycket man kan längta efter någon..eller hur mycket man kan längta efter ett sms..
Hoppas alla tar vara på den dom älskar.
Baby, jag älskar dej!

Shopping sugen!

Tycker allt jag borde få pigga upp mig med lite shopping nu när jag varit sjuk! Är så sjukt sugen på mycket i butiken nu, och inte kommer det bli bättre när det trillar in nyheter hela tiden.

Pga. mitt enorma shoppingsug och min stora kärlek till väskor och skor så har vi riktigt ok erbjudande från och med imorgon och en vecka fram på just skor och väskor!


Burrrrr....

Ursh för sånt här vidervärdigt väder. Det är sånna här dagar jag saknar ett badkar!!! Tänk va mysigt å bada, tända ljus, lyssna på gubbar med gitarrer å ta ett glas vin. Det hade härligt nu! Istället får jag nöja mig med en varm ducsh, god mat å hockey. Inte fy skam det heller. Idag har jag tippat linköping vinst faktiskt, det såg inte bra ut sist mot frölunda. Men hoppas, hoppas endå.

Jag längat sååå tills nästa Lör då jag och Anna äntligen ska på SPA i Sunne, jösses va lyxigt. Eva och Anna S ska ta hand om Lilla Ego hela dagen.

Dagens sämsta: Fredrik är bortrest på min födelsdag.... :(
Dagens bästa: Jag leta i garderoben å hitta min underbara fuskpäls som jag köpte på secondhand för nåt år sen. Hade både glömt att jag hade den och hur snygg den var.
Dock väger det bra inte upp det dåliga.

/Lina

Man kan ju vara snygg fast man är sjuk...

106889-80
Så här skulle jag föredra att tuta runt idag. Slappt, mjukt och snyggt.


God morgon!

106889-78
Fortfarande sjuk! Jobbigt! Idag som vi väntar leverans å allt! Mammi är helt fantastisk ( o Lina me ) som sköter Ego undertiden!
Man känner sig måttligt snygg när man mår så här så jag drömmer mig bort och funderar på Linas 25 årsdag! Vet att Lina är lite sugen på denna från Stylein...kanske på kalaset?
Själv känner jag att jag och Styleins lilla svarta skulle komma mycket bra överens.

Nu ska jag försöka få iväg några mail, piggna till och så småning om försöka ta mig ner till Ego en sväng!

Anna

Jag älskar lager på lager från Marc by Marc Jacobs!!!

106889-77
Jag har länge gillat lager på lager och det här är min absoluta favorit i höst, Marc by Marc Jacobs höst 06.
/Lina

mami & jag igår

106889-76


25-års kalas...!?

Vet inte vad jag ska hitta på när jag fyller 25!? Middag å kalas i E&H´s hus i Sunne eller något här i Karlstad? Hmmm, nåt bör man väl hitta på iaf. Nån som är sugen på å resa hit; Åsa? Pinar? Stina vet jag kommer, lilla gullegrisen min. Johanna och Maria N och S?? Ni läser inte min blogg endå (vad jag vet...) Vad tycker ni Anna T och S, E & H???

Igår var det tävling i Arvika. Umami fick 8 fel (2 nedslag) kan berott på att jag hann rida fram i ca 3 min, endå nöjd eftersom det var hennes 1a start. Nallen nolla i 90 och dubbel nolla i 1m, sluta 9/35 st. Mycket stressig dag, men kul!

Idag har jag vart på Ego med E på em, ganska mycket folk trots Måndag före löning... Ska bli sååå kul å se PIMPINETTE och DAHRLING!!!! Längtar även efter dom stooora skinn väskorna från Jewels som beräknas dyka upp i början av Nov.

Puss å godkväll alla söta!
Lina


Kan jag få??

106889-75
Missoni kappa från ss 07-helt underbar!!

Sjuk...

Måndag och sjuk! Första dagen jag inte är i butiken. Det var inte igår jag var hemma en hel dag. tur att jag har världens underbaraste mor som tog ledigt och åkte från Sunne för att ta hand om Ego idag. Svart för mej att inte ringa och fråga hur det går hela tiden butiken är ju min lilla baby!

I morgon kommer troligtvis ytterplaggen från Pimpinette, lite försenade men så snygga! Även nyheter från d áhrling och förhoppningsvis från Stylein kommer snart dyka upp.
 Nu ska jag ta få i mej lite te och ta på mig något riktigt varmt innan jag går ut en liten tur med Mannis. Sen blir det raka vägen ner i soffan igen!


Ha det gott alla!

Tusan vad mysigt...

106889-74
Baby och jag förra nyårsafton...
Sitter och väntar på att han ska ringa.
Jag älskar verkligen den här årstiden och jag älskar julen. Ska bli så sjukt tråkit att göra allt de vi brukar göra ihopp utan honom.

Tur att Lina är lika julig som jag så hon får vara julig med mej i år. Hmm eller som alla år.

Sov sött kära vänner.
Anna

Kontrabas-Fredag

Ja, ikväll blev det en kontrabas-fredags middag, med pommes, lövbiff (till F) falafel å bearnaisås! Känns som på Kontrabasen, det är bara bäddsoffan i extra rummet, Hasse och 24karat som fattas...
Lite vitt vin blev det också, fast det fanns inte med i bilden på Kontrabasen, iallafall inte till middagen. Kanske lite senare men det visste ju inte Eva och Hasse om alls...he, he...
Ja, ja tebax till Strandvägen. Nu blir det lite mera vin å idol.

Imorrn kommer Eva och Hasse. Ska till Ego å jobba imorrn. Hoppas att Anna hittar riktigt bra kläder hos dahrling, men det gör hon säkert!!

Gokväll å kram!
Lina

Snyggt från topp till tå..

106889-73
Behöver verkligen gå till frisören. Blir absolut lugg igen!
Man kan ju hoppas på att man blir så här snygg..


Ani

Lady in red...

106889-72
Höstmyser gärna med denna över axeln...

Nyhet från Bitchic..

Fredag...

Inte skrivit på ett tag, mycket att göra. Redan fredag tiden flyger förbi. Tur är väll det idag är det 36 dagar tills Harald kommer hem. Som jag längtar!!!

Idag kom Anna ( som designar Bitcic väskorna ) förbi med ett lass nya snygga väskor. En favorit är helt klart den grönrutiga med grönt skinn! Super snygg och höstig!
Gick iväg och åt lunch i MIC med A.S för första gången sen vi öppna. Känns konstigt att gå ifrån Ego..

Imorgon bär det av till Sthlm, ska upp på modecenter och kika på D áhrling. Kul men jobbigt att min lediga söndag blir lidande.
Ska iaf bli kul att få med sig lite härliga höstplagg hem. Så till veckan kan vi stolt presentera delar ur D áhrlings höstkollektion. Träffa söta Åsa får jag som bonus!

So long!
Ani

Onsdag

Min onsdag har vart bra. Pictura 07-12 å sen raka vägen till Ego, nya väskor från Jewels idag som Anna lagt ut bilder på, helt underbara!! Behöver, eller vill ha en av dom gråa.

Har även hunnit med att hoppträna med Umami idag, det gick kanon. Hoppa "farliga" hinder, iallafall för en 4-årig arab på ca 1-1,10 å det var då inga problem för damen.
Imorrn är det också hoppträning fast med Nalle, då på ridskolan. Både hästarna åker ju med till Arvika på sön å hopptävlar, det blir kul. Synd bara att jag inte kan följa med Anna till Sthlm å lägga order på Dahrling.

Nu ska jag ta min kaffekopp å filten å kolla om det går nån "tjetfilm" ikväll, vågar inte se annat när Fredrik inte är med... mörkrädd!!!

Ha det gott alla fina människor!
Lina


Grå goding.

106889-69
Den här favoriten kom oxå idag. Rymmlig, grå och jätte fin! Bilden gör den absolut inte rättvis!
Kunnde inte motstå den så den fick vackert flytta hem till mig och alla mina anndra väskor!
Tror min baby hade sagt stopp nu, men så går det när man inte är hemma hos flickan!

Förövrigt är det exakt 40 dagar tills jag får se min kärlek igen. Det har gått skta men det går framåt...längtar så!

Kram Anna

Nyheter från Jewels!

106889-68
Idag fick vi delar av våran efterlängtade Jewels order. Dessa väskor är riktigt snygga. Grått och brunt finns dom i. Kommer även med ett långt axelband. 3 av varje finns det..

ÄNTLIGEN SEGER FBK!!!

106889-67Äntligen blev det seger för våra vargar från Värmland!! 5-1 mot Luleå. Typiskt att matchen inte gick på TV. Men riktigt härligt med seger iaf och upp till 3e plats i tabellen.

Ikväll har Ani lagat färskpasta med svamp, bebitomater å annat gott. Nu har vi kollat på hockeykväll å ska snart gå å sussa. Fredrik är i Österiket denna vecka så jag är alena igen, då är det mys att Ani är här.

Gonatt å sovgott
Lina


Lina & Anna.S

106889-66


Höst kläder för min älskling..

106889-65
Om min älskling vore hemma så skulle han se helt fantastiskt snygg ut i detta från Burberry Prorsum.


Jag älskar familjen T!

106889-64
Lillan, eva & Livrädd Hasse på väg tii London sommaren 06!
Hoppas vi gör om det snart igen!
Älskar er!

Kram Ani

I Like...

106889-63
Chloé s vårvisning faller mig helt i smaken ( som vanligt)!
Det var inte mycket som inte fick mig lycklig.

Hösten 07 ska bli minst lika intressant att kika på. Särskilt med tanke på att svenske Paulo Melim Andersson tar över som chefsdesigner. Vet inte så mycket om Paulo som tidigare varit hos Marni, men riktigt intressant ska det bli!

om den var här...

106889-62
Styleins underbara mörkblåa, lite slappa klänning är just vad jag skulle ta på mig ikväll om det var möjligt. Tyvärr dröjer den leveransen nog ett litet tag till...
Men den som väntar på något gott...

Mysigt!

Ikväll känner jag mig som en myspysis. Har ätit varmamackor i min nyinköpta mysdress och tittat på idol. Är på toppenbra humör, måste vara för att Fredrik kommer hem från Skåne om ca 1 tim.
Så är Fredagar så härliga, hela helgen framför sig. Imorrn blir det Ego, sen hoppning med Nalle (& Eva) och ev utgång på kvällen, vi får se.

hmmmm det var bara det. Inge mera dator idag!

Ha en underbara kväll och helg!
Lina

Fredag kväll...

Myskläder, kaffe, tända ljus och soffan. Det blir min fredagskväll. Har pratat med min älskling 2 gånger idag så det känns bra!
Saknar honom så mycket höstkvällar som denna.

Hoppas alla får en jätte mysig kväll!
Kram
Anna

Camilla Norrback byxorna - we love!

106889-61
Kanske inte den tydligaste bilden men det var faktiskt jag som fottade och inte Anna.S som brukar ta bilderna. Lina var skitsnygg i dag. C.N byxorna med lite slapp vit tshirt, så snyggt! Lagom höga i midjan och med ett svart läderskärp! Anna. S har den vida modellen. Får se om det blir någon form av utgång i helgen. Skulle vara kul att se hur de snor i hopp det med byxorna då!

Anna ( den enda utan byxorna )

Dagens hopp!

106889-59

Idag hoppa jag Umami första gången på ca 2-3 mån, efter ha vart hos fodervärd. Det gick riktigt bra, hoppa bana på 90 cm. Hon är ju bara 4 år lilla damen så nästa sön blir hennes första tävling på lokalnivå. Tror att hon kan bli hur bra som helst, är så otroligt snabb i benen.

Nu har FBK gjort två urusla matcher irad, faan va tråkigt det är att kolla då! Nu får det bli skräpning.

Nu är jag så trött, måsta krypa ner i kojan å vänta på att Fredrik ska ringa och natta. Imorrn kommer han hem igen, längtar!!

Kram å Godnatt
Lina

Mycket, mycket snyggt.

Lina har helt rätt, byxorna från camilla norrback är galet snygga! Lina provade dom ( innan hon snodde åt sig dom ) med ett vitt linne och guld kedja! Så snyggt!

Får se om det blir lite shopping för mej med snart. Funderar riktigt starkt på guld kjolen från samma märke som kommer trilla in på ego innom en snar framtid!

Anna .S har ju snott åt sig uggletröjan från jojo & malou...så den får jag låta bli.

För övrigt har det dykt upp lite nya snygga vintage plagg och väskor igen. Välkommna att kika in!

Kram Ani

I love you!!

106889-57

A + H!!!!!!

Kärlek är bäst!

Camilla Norrback!

Idag kom en byx leverans från Camilla Norrback, helt underbara! Så pass snygga att jag var tvungen att köpa ett par direkt. Ska lägga ut en bild på dom snarast (eller ber Anna göra det..) 100% miljövänlig ull, gråa raka med hög midja å ett svart läderskärp i. Ja, ja det kanske inte låter så spännande men dom är de snyggaste jag provat på länge!
Annars har det vart väldigt mycket folk idag, jätte kul! Eva var här och vi var i väg och köpt mattor till entren, lyckta, lite höstkvistar, korg till den blivande fyndkogen som jag ska fixa på Fre. Så nu är det lite mer höstmysigt i butiken.
Imorrn ska jag iväg och hoppa med lilla Umami som kommit hem från sin fodervärd nu, det ska bli kul. Ska iväg och tävla med både Umami och Nalle den 22/10 så då kan det va bra att ha hoppat henne innan..!

Nej nu måste jag krypa ner under filten igen, det är så kallt här.. burrrrr...

Gonatt
Lina

PSYK!!!

106889-54

Hjälp!! Det här var inte lite läskigt...!? Nu kommer jag aldrig att kunna sova inatt..!!
Uhhhh, måste skaka av det läskiga.

Igår kväll var det en otäck match att skaka av... det var inte roligt att vara FBK:are igår.. Men, men vi har väl också våra dåliga dagar. Men man blir lite bortskämd när man håller på Sveriges bästa hockeylag..!!

Idag har jag vart på Ego, har ändar om lite i butiken och fyllt upp med massa nyheter på vintage. Imorrn kommer Eva så ska vi fixa till vid entren bl.a.
Ikväll blir det ensamt med min nya mys filt jag fynda på hemtex.

Förresten, det är så kul att så många gamla Uppsala rävar hittat hit!! Hoppas allt är bra Linnéa och Nina! Nu är hjärtligt välkomna å hälsa på!

Nee nu blir det te!
Kram alla kära vänner.
Lina


Nytt, nytt, nytt

106889-55
Jätte snygg kort jacka från jojo & malou, finns även i svart. Kommer göra sig så bra till ett par smala gråa jeans och klackar!
Mer nytt, i morgon kommer det byxor från Camilla Norrback. Ska bli jätte kul, hennes höstkollektion är verkligen jätte snygg!

Lila skönhet

106889-53
Mer nyheter...

Grön & röd

106889-52

Nu börjar vintage hörnan på ego se helt sagolik ut. Lina i grön jacka och liten röd väska!
Grön jacka gillas av oss!

Mys helg!

Ja det har vart en riktig mys helg!! Var ju i Sunne lör-sön. Middag på lördag, mycket prat och skratt som alltid!! Idag har vi vart på promenad med Mannis i det underbara vädret, och så blev det pannkisar innan vi åkte hem, mumsigt!  Var på juvelen också och fynda. Tack E & H!
Ikväll blir det mera mys med Fredrik, film, filt och fiskgryta. Han åker till Skåne imorrn för att spela nåt golfkval och är borta tills Fre. Tur att Ani är ensam så vi kan hjälpas åt med den elak artade mörkrädslan vi har..!
Imorrn visas FBK på tv igen så då tänkte jag bjuda Ani på mat och hockey på kvällen.

Kram
Lina

Mys familjelördag.

Middag ( veg paj och vin ) hos Eva & Hasse. Gott och höstmysigt.

Lina & jag tog ärtan (L& Fs bil) och åkte upp till familjen för lördags mys. Det var ett bra val!
Nu blir det nog ett glas vin till och kanske lite kortspel.

Vid 23 tiden ska min älskling ringa-jag längtar!

Hoppas alla har en mysig lördag varesig det är kalas eller hemma mys som gäller!


Och tack min älskade Harald för paketet!! Du är så vansinnigt underbar! Jag älskar dej!


Kram
Anna

Fredags tankar...

106889-50
Det har varit en bra fredag. Mycket folk på ego och en trött kväll.
Sitter och planerar ( flickig som man är..) vad jag ska ha på mig när jag möter H på flygplatsen i vår, eller i mars. Jo, så lång tid är det innan han kommer hem förgott...

Iaf. Stella MaCartney spring 07, hmmm svårt att välja! Jag känner just nu ganska starkt för detta.

Nej nu är det bums i säng och vänta på kvälls samtalet.

God natt!
Anna

jag - lilla ego?

Hurra!! Idag dök de efterlängtade Jojo & Malou plaggen upp, var just så fina jag hoppats ( och trodde ) de skulle vara.
Uggletröjan var verkligen jättesöt! Jackorna helt underbara! Den svarta är kort, vid med en underbar rosett.

Problemet är nu att jag själv vill ha allt! Samma sak med de nya varorna i våran vintage hörna. Har dykt upp en sagolik ljusgrön gammal kappa, och så klart vill jag ha den!

Jag försöker verkligen att stå emot ett tag till...


Anna-lite ego!

Nytt på lilla ego vintage!

Vi har fyllt på med "nytt" på vintage avdelningen. Anna du måste lägga in bilder, Själv norpa jag en stickad grön och rosa randig polo klänning, helt underbar!
Var in på skopunkten å köpte på mig tre par skor också, två stövlar, svarta och röda och ett par svarta ballerina(4 paret(?) för i år...!? Dessa håller väl inte heller så länge... (förlåt stina...)

Oj, just det vi fick in Jojo & Malou idag, helt fantastiskt!!!! Nu väntar vi en del leveranser i Okt, jewels bags kommer in en hel del. Samma gäller dahrling. Ytterplagg från Pimpinette ska också dyka ut i dagarna och några nya bitchic väskor.

Nu ska jag och Fredrik äta kantarell soppa och grekist lantbröd, mums. Sen blir det mys med många filtar och tända ljus!!

PUSS., speciellt på Åsa och Stina som jag saknar såååå!


Dermalogica!

106889-49

Det pratas mycket om hudvård överallt. Jag har använt dermalogicas produkter i ca 1 år nu och dom är helt underbara, oslagbara! Iallafall för mig som aldrig har hittat några produkter jag gillar innan. Kan verkligen rekommendera deras produkter. jag har rengörningen, mjukgörande till natten och dagcreme. Dyrt visserligen men man kan köpa ett "start/resekit" ganska billigt till å börja med, det gjorde jag.

nu ska jag natta huden min.
Lina

oj, oj, oj.....

Hasse det här ser inte bra ut för dina goa gubbar... underläge mot malmö...! He, he...stacki.

Dagen har vart regnig, har jobbat och sen vart ute och ridigt i skogen, på en hysteriskt pigg pålle. Imorrn är det äntligen fredag igen, helgen bli lugn, kanske en sväng upp till sunne. Ska försöka få med Fredrik till Sonnelids också och kolla på fotölj!!

OJ nu börjar 3e perioden, måste gå!

Varg kramar
Lina


Onsdag.

Onsdag är en bra dag, så även denna Onsdag. Kul folk i butiken, söta kunder och leverans i morgon.

Har just ätit middag med Anna .S, tomatsoppa och vitt vin.
Ser jättemycket fram mot att se Jojo & Malou plaggen imorgon...har ju lagt ordern över mail och aldrig sett plaggen! Har höga förväntningar på den röda capen. Den ska bli min.

Ha en trevlig onsdagkväll alla...

Kram
Anna eller Ani för dom som tycker det är kul.



Förresten, min älskling smsade mig nyss och talade om att hans hemresebiljett numera är bokad, 49 dagar kvar!!!

Söt...

106889-48
Söt klänning, söt väska, söta stövlar och söt syster- allt finns på lilla ego!

Rolling Stones.

106889-47
Det snurrar mycket bra skivor på lilla ego(enligt oss iaf...) Några av dem är dom här gamla rock gubbarna! Det är väl för härligt att dom fortfarande är igång gubbarna, synd bara att Keith ramla ner från en palm i våras så vi missa våran konsert... Får väl se om det kommer en ny chans...

Kram
Lina

Vardag på Ego

Ja idag var min första "hela" vardag på Ego. Slutar numera 12,00 från Pictura tis-ons så jag får mera tid för vår underbara butik!! Hur skoj som helst!!!
Traska runt lite på stan efter Ego, hitta tre par strumpisar, ett par m.blåa puffshorts och ett par gråa lack ballerina somfick lov att följa med hem....har ju inget sådans på Ego ännu... En randig topp från Rules by Mary fick också följa med, super snygg på!!

Helgen var bra med tävling, middag, bowling och Ego. Tävlingen gick ok, svår bana med maxade hinder!! I 1m klassen fick han nån knäpp och vägra på B i kombinationen...han har aldrig vägrat någonsin... I 1,10 så missa jag ett hinder pg.a lite för pigg häst... Men år mycket nöjd med hästen endå!! Det kan ju inte alltid gå toppen.

Nu måste jag duscha innan house wifes börjar.

Gokväll, kram, kram!
Lina















Favorit just nu...

106889-46
..är den här gråa hängselkjolen från NINII.
Älskar plagg som går att variera som denna.

Hade inte Lina redan lagt vantarna på den hade den nog hängt i min garderob nu...


Anna

svart!

106889-45
Älskar att hon är helsvart! Så snyggt!! Med lite längre ben skulle jag sno stilen rakt av!
I like!!

Uggletröjor...

106889-44
....är jättesött i höst!! Både Jojo & malou ( bilden ) och Camilla Norrback gör helt underbara uggletröjor.
Höstigt, charmigt och jättesnyggt!

Båda varianterna finns snart på Lilla Ego!!

Mischa, vill ha ditt utseende och din väska...

106889-43

Min favvo Mischa, vet inte riktigt varför men bara det att hon är såå snygg!! Den lila chanel väskan skulle göra sig väldigt bra på min arm..!

Lina