Klänningar, glass och kärlek

Bra dag idag! Fick en bra start på dagen med mycket kaffe och fantastiska klänningar. Skutta glatt ut och in i provhytterna med den ena efter den andra underbara klänning. Betsy Johnson är annars inte så mycket jag men det var ruskit harligt att prova. Fastnade för en tubklänning (kort) med jordgubbar på. Kikade även på australienska jeansmärket Nobody. Jösses vilken passform!! Vi får se vad det blir;)

Eva kom förbi och tog butiken i en timme så Anna S och jag han luncha på Karlstads ny café "T". Icke imponerad! Kom igen, brie o salami macka. Hade hoppats på bar mat och lite nytänkande. Fick iaf. lite bättre intryck när jag smakate den okristligt goda glassen!! Underbart!
Nu blir det mys på hög nivå med min älskade!!

Go kväll!
   ♥A

Pimpinette öppnar egen butik....

...med Ladies and gentlemen. Den 5e september är det invigning på Norrbackagatan 36. Kul! Eftersom vi är extra förtjusta i Sashas söta skapelser hoppas vi att det blir kanon!!
image1099
Sagolika plagg från s/s 08

Bra dag!

Kan inte låta bli att tycka det är så mysigt att vakna när det är grått ute. Ska ta på mig något höstigt (min varma nya RbM halsduk bl.a) och cykla ner till Ego. Ska nog köpa med mig lite värmeljus oxå..
Hoppas på massor av höstleveranser. Men först blir det kollektionsvisning och en stor kopp rykande kaffe. Har jag tur så kommer min underbara blivande man förbi och pussas lite oxå..

Som bäddat för en favvo fredag!
Ha det gott i höstrusket.
♥A

Sötsaker

image1096image1097
Betsy Johnson gör klänningar söta som socker. Imorgon får vi en liten kollektionsvisning i butiken. Får se vart detta slutar....
image1098
Sött, sött, sött....

Accessoarer på väg!

Jajamensan, nu är det mera accessoarer på väg ifrån Cocoo, bla det här underbara elefant armbandet(personlig favorit)!! Hoppas att det har anlänt tills 1års festen!!!
image1095

Koftan!

Jag hade mer än gärna haft en kofta ifrån DAGMAR nu när det börjar bli kyligt ute!!! Förhoppningsvis kommer vi att ta in en liten del av kollektionen redan nu i höst/vinter! Jag hoppas verkligen det, för deras kollektion är helt underbar! Extra roligt är det ju att systrarna bakom märket har rötter här ifrån Värmland!
♥L


image1035

Onsdag

Idag har det varit ganska lungt, kan bro på att Ikea öppnar i Karlstad idag. Mmmm, just det...folk är galna. Sätter inte min fot där närmsta veckan. Fick iaf mi lajki kollektionen presenterad för mig i morse. Endel smycken var bara helt klockrena, som gjorda för Lilla Ego. Extra kul är att de kommer finnas i butiken redan nästa vecka.

Nu iväg (i min nya halsduk) och köpa grönsaker!

♥A

Hösten 07

image1094
Underbara bilder. Skinn, färg och sjukt snyggt hår!

Röd väska

image1092image1093
Får gärna vara färg i höst. På handskar, ben och så klart väskor. Vill man inte lägga en förmögenhet på en röd väska gillar jag Jouels röda, lagom stora väska. Fin och bara 599 pix.

trevlig lunch!

Har gjort supergod smoothie å keso macka till lunch, tänkte kolla lite på friidrotten innan jag cyklar ner till EGO. Hörde av Anna att nya dööösnygga smycken är på väg, beräknas vara i butik före 1 års festen(8/9) kul!! Mer info av Anna senare antar jag.

♥L

Nya längden

Prada resort 08 visade vida, blommiga kjolar och ofärgade byxor i den "nya"och intressanta längden.
image1088
image1089
image1090
image1091
Jag gillar!

Varm i luva

image1085image1087
Nu är det dax att välja vinterjacka snart. Jag vägrar att frysa så jag kör mer än gärna på stooora luvor. Tror det lutar åt Camilla norrbacks korta gråa! Minimarkets variant på förra vinterns wonderjacket lär ju oxå värma! Burr...

Idag

image1084
Tröja: HM
Kjol: by lilla ego

(jävlar vad kallt det var utan strumpbyxor...)

Tjusigt värre

image1083
Italienska RetroSuperFuture visade massor av finfina solisar på +46. Jag kör gärna på färgerna lila och gult där med i höst solen.

Vad gör jag...???

image1081
Övre foto: Nils Lindén
image1082
Har kollat på lite kort när jag hoppar med Nalle, å vad gör jag med händerna...??? Ena handen(verkar vara vänster) nästan i örat på Nalle å högern typ vid manken.... Ser ju inte klokt ut... Men, men det verkar ju funka iaf;)

På Söndag är det tävling i Säffle, årets sista utetävling tror jag, vi ska rida 1 å 1,10.


höstligt...

Ja, imorse var det svinkallt ute. Så nu blir det till att ta fram tjocka härliga strumpisar, handskar, huvudbonader å murriga stor koftor. Känns lite mysigt endå, ingen höst ångest iaf.
Har bokat ansiktsbehandling tills nästa vecka å sen är det hårets tur att tas omhand om...ska bli härligt med lite uppfrächning(hmmm, hur stavas det??)

Nu ska jag åter gå till tvätt å sen ska jag försöka knåpa ihop nån maträtt...

♥L

image1078
fina hår, fina klännos å fina skor från Chloé, tar gärna allt..

Solig morgon

image1077
Sött!
Älskar solen i kombination med den klara luften. Ska nog lägga min kärlek för hösten åt sidan idag och känna mig lite sommrig medans möjligheten ges!

Ha en bra dag
♥A

Go kväll

Idag var det som bekant Måndag, vilket var en bra dag att ta tag i saker tyckte jag. Har aldrig varit en telefon person och då verkligen inte när det gäller sånt jag inte är riktigt hemma på. Stora hatsamtalet går till CSN som jag så fint sköt upp tills imorgon. Ringde iaf runt till allt från revisorer till leverantörer idag. Skönt när man tillslut tar tag i saker.

Pratade med Camilla Norrback och fick klart att jackorna borde levereras i veckan. Även den brun/gula poloklänningen jag varit sugen på ett tag ska komma i veckan. Sen står Pimpinett och  jojo&malou på tur.
Fick förövrigt hem endel av by lilla ego klänningarna igår, är jättenöjd med dem.

Imorgon ska jag satsa på att få med kameran så jag kan visa alla fina klänningar och mysiga koftor vi fått in i secondhandhörnan.

Alla är välkommna in på nybakade vaniljbullar imorgon!
Go natt vänner!
♥A

Hej nya väskan

image1076
Idag vankades det bara en ynklig liten leverans, en fin sådan.  Finns i mörkbrun och en förbaskat fin röd till det galanta priset 699 pix!

Underbar söndag

Har haft en helt underbar dag. Sovit länge och myst med Älsklingen. Cyklade ner till stan och shoppade upp oss på en höst garderob åt bejbi och käkade lunch.  Underbart skönt väder ute,  älskar tidig höst! Har hunnit med att städa hemma och käkat jättegod middag oxå.

Nu blir det till att återvända till älskling i soffan för att avsluta vår dag!

Go kväll!
    A

Färgklickar-lila ben

image1074
image1075
Ursnyggt!!

Höst i luften

image1071
Färg till ickefärger
image1072
Handskar
image1073
Brunt

Detta är vad jag tänker grunda min höstgarderob på tillsammans med skinn, lila och stickat.

går kvällen..

Va fasligt trevlig igår kväll, satt ute å åt sallad, kladdkaka, chips å drack vin, gick in runt halv 9 när solen försvann. Knata ner till stan å hamna på Koriander, kul å hyfsat bra musik, lite stones å kent som blandades med otäck juckelimuck musik..knepig blandning..
Idag har vi mest slappat, kollat på friidrott å ätit pizza...Nu blir det nog en promenad i solen.

image1070
jag, min mikrofon å mitt flygiga hår...

shoppat!

Jorå, minimarket t-shirten var så underbar som jag trodde så den fick följa med hem! Jojo&Malou´s t-shirt klänning från sommaren fick även den följa med, har tänkt på den länge så nu var det dax, går att kombinera massor å det gillar jag! Marcara å lite underkläder åkte också med.
Fikade med Kristin å strosa runt lite på stan i solen också.

Nu ska vi (jag å Kristin) ha lite picnic nere vid vattnet vid oss, sallad å vin å prat å sol, trevligt värre! Möjligt att vi går ner till stan senare. Anna, du å H kanske vill komma om du känner dig bättre!?
Hmmm, undra vad det blir för outfit, något nytt tror jag. Tänkte ta lite bilder om batterierna vill laddas klart snart...

Förresten, oj vad mycket snyggt som kommit in på secondhanden, skulle kunna köpt allt själv!

♥L

Rodebjer

Öppnade sin butik den 23 Augusti. Lina och jag kikade på modellen i papp när vi var i deras showroom, kommer bli kanon!
Vi är ju mycket förtjusta i Rodebjer och ser fram mot att kika in  nästa gång vi har vägarna förbi! Vi ser oxå mycket fram mot att ha Rodebjers fantastiska plagg hängandes hos oss  i butiken!!
image1067image1068

mmmm...

image1066
Svart, stickat , basker och skinnjacka!
La för övrigt order på Modströms kalasfina skinnjacka igår, finns på Lilla Ego i januari!!

Lördags förmiddag

Fick lite sovmorgon idag, Lina öppnade. Den här satans förkylningen ger ju aldrig med sig....jobbigt.
Ska dricka upp mitt kaffe på balkongen och pysa iväg och shoppa min Minimarket t-shirt!!

Igår fick vi in en hel del fint i secondhandhörnan bla. en mockakjol med knappar och fickor..super fin!! Ska se om jag får med mig kameran så jag kan ta några kort.

nu nässpray och mer kaffe.

♥A

god morgon

Morgonen börja med friirdotts VM, somna om en stund i soffan men nu sitter jag med kaffekoppen å ska snart ner till EGO och öppna. Solen skiner och det känns som om det blir en bra dag! Ska bli spännande att se Minimarket leveransen som kom igår!!

Tänkte ta en fika med Kristin på stan senare, kanske sista dagen på länge som man kan sitta på en uteservering.
Jag å F åkte ut till klipporna på Hammarö igår och åt våran middag, allt för att njuta av sista sommaren.

Nä, nu måste jag in i duschen å göra mig iordning!

Ha en superbra dag!
L


lite ovarnlig bild i våran blogg... men jävlar vad duktig hon är!


Caroline Winberg

vann Cafés modepris som bäst klädda kvinna. Bra val tycker jag!
image1064image1065

Efterlängtad Minimarket leverans

image1060
image1061
image1062
image1063
Äntligen kom vår Minimarket leverans, lika fint som jag kom ihåg det!!

Lång dag

Har varit lite små sjuk i 2 dagar nu. Så att jobba hela dagen kan kännas lite långt. Tydligen blev dagen idag ännu längre. Bejbis syster fyllde år så vi gick hem till henne för tårta och paketleverans. Tillslut satt vi iaf med halva bejbis släkt på Alfies med flera flaskor rosé på bordet. 11/2 glas drack jag innan bejbi och jag tuta hem.

Lång dag!!

Imorgon kommer Linda från Modström med en kollektion, får se vad det blir av det. En hel del ny secondhand dyker oxå upp. Nu bada och sova!!


Go kväll!!
   A

Minimarket s/s 08

image1056image1057
image1058image1059
Svart, vitt, grått och pytongrönt. Boxtröjor och boxkjolar. Blanka smala byxor och vida ben, randigt och siden. Minimarket visade en bred kollektion med kort klänning med boxig kjol som favorit. Finns på Lilla Ego våren 08.


Gillar din stil, lillan!

image1053image1054image1055
Fanns gott om fasligt snygga människor att kika på under modeveckan, Lina var en av dom.

Kommer ni ihåg...

image1048image1049image1050
Lilla Ego 2 september 2006
image1051image1052
Lilla Ego idag....

Hatt

image1046image1047
Är ursnyggt! Jag älskar hatt! Jag skulle gärna ha hatt varje dag...problemet? Jag är inte fin i hatt! Fusk.

jag minns det som igår fast det redan gått ett år....aaa, hi, hi

106889-3

EGO 1 ÅR

Ego´s 1års fest närmar sig(8/9) och vi planerar för fullt! Tror att det kommer att bli hur bra som helst.
Festen kommer alla som är inne hos oss märka av hela veckan(V36) vi kommer att ha olika erbjudanden varje dag och på Fredagen den 7/9 kommer vi att ha smygpremiär av by lilla ego!

Håll utkik här och i butiken för mera info om "festveckan"

image984
by lilla ego....♥

Stickad basker

image1045
Ur fint! Har fått in en del i olika former och färger nu!! 199 pix st.

Tisdag

Idag blev vi klara med alla s/s 08 ordrar, skönt! Det kommer bli helt tokigt bra. Har inte varit så här nöjd med någon sesong sedan vi öppnade! Gott att känna så.
På Fredag kommer Linda från Modström med en kollektion oxå, kul att se..
Efter stängning tog Lina och Jag ett varv på stan..Fick en kännsla av att jag håller på att bli sjuk.Har så satans ont i halsen. Så nu blir det kura i soffan medans världens underbaraste pojke kokar soppa till mig!

A


Väskor i höst

image1042
Jösses vad det märks att skolorna drar igång nu. Väskorna i butiken är snart helt slut. Som tur är la vi en liten order på Jouels som verkligen kan konsten att göra grymt snygga väskor.
image1043image1044
Favvon är den bruna sadelväskan i skinn med guldnitar!!

Pimpinette S/S 08

image1036image1037
image1038image1039
image1040image1041
Pimpinette visade en sockersöt sommar kollektion inspirerad av karameller. Ljusa toner som vitt, blått, urtvättad pistagegrön och aprikos. Koftor med karamellprint, jeans och både byxor och korta kjolar i blanka bronsfärger. Mixa och matcha den här kollektionen och du kommer se bedårande ut i allt. Inget jätte extremt eller jätte nytt, men jättesött!

Dagmar Visar i NY

image1035
Den 5 september visar Dagmar i NY det är kul, vi gillar Dagmar.

Go natt....

Har suttit och ordnat med endel ordrar och försökt få ordning på allt efter modeveckan. Är helt galet trött nu. Som tur är ligger min underbara blivande man och ser sagolikt vacker ut i soffan. Att krypa ner brevid honom är allt jag vill nu!

Go kväll vänner
           A

Högtst på önskelistan

image1034
Klänning från Rodebjers/s 08!
Underbar!

Gott att vara tillbax

Det är inte alla som efter nästan en vecka i modets tecken längtar tillbaka till sitt jobb.
Nu har vi iaf. fått in massor av goa mössor, shoppade med mig en stickad grå en! Jättefina.
image1032image1033
Favoriten är nog endå denna. Från Dáhrling. Bär den till jeans med nerstoppad eller inte, kjol, shorts..japp funkar finfint till allt! 649 pix!!

Imorgon hoppas jag på Minimarket!!

jojo&malou s/s 08

Roligt är att jojo&malous överjordiskt charmiga stil känns mera lättmotagligt till våren. Kan vara att folk vant sig vid färger och print på ett helt annat sätt än tidigare. Iaf. så var deras visning på +46 en av de roligare.
Kollektionen gick i turkos printad siden till svart /vita lilla fodralet med en mängd tunga guldsmycken till!
image1026image1027image1028
image1029image1030image1031
Inte så svårburet!

Då var det över för denna gång.

image1011image1012
Lina och delar av Rules By Mary s/s 08
image1013image1014image1015
image1016image1017
Från jojo&malou visningen och Lina provar klänning från MbyM
image1018image1019
Morgonmöte
image1020image1021
Favoriter!
image1022image1023
Pimpinette visning och sötaste klänningen
image1024image1025
Modeveckan avslutas med lite vin.

Trötta men glada!

Är hemma igen efter några dagar i Stockholm...väldigt mycket att göra under dessa dagar men sååå kul, visningar, orderläggningar, kikat på nya märken m.m. mycket mode alltså! Allt känns så himla bra å dom nya märken som vi har på g känns toppen! Även dom märkena som vi redan har känns som om vi har lagt superbra orderar på!

Mera rapporter kommer naturligt vis men nu måsta jag ha mat å sömn;)

image1009
Stylein alltid lika underbart!
image1010
katt t-shirt å kjol från Minimarket.

Nu pyser vi oxå...

Visningar, inköp, möten, lite vin och shopping(om vi hinner)!
Världsbästa Eva är på Ego Torsdag och Lördag och Anna S på Fredag!! Vi är tiilbax på Söndag kväll, troligen för trötta för vårt egna bästa!


Trevlig helg vänner!!
♥A

Fint i handen

Idag kom det finfina små väskor från Bitchic.image1007
image1008Finns i brun batik oxå...299 pix och super fina.

Åh Stylein

Efter att nästan hela natten (känns iaf. så nu) gått igenom Styleins visningsbilder är jag säker på att s/s 08 kan vara deras bästa kollektion hitils! Kan inte vänta tills jag får klämma lite på plaggen på Fredag.

S/s kollektionen känns lite mognare på något vis, utan att tappa bort det söta och flickiga. Ruffsiga modeller i galet underbara styles. Bilder lånat från modefeber.se
image1000image1001
image1002image1003
image1004image1005
image1006
Kollektionen gick i blått, svart, silver, svart, vitt och med inslag av rosa.  Kul att se nya ytor och material så som lack. Paperbagwaistkjolen kändes ganska gjord men de hööööga midjorna på de galet tighta byxorna är en total hit!
Favorit: Klänningen ovan!!

Tisdag

Idag gick dagen helt tokigt fort. Lina kom ner på eftermiddagen och vi gick igenom möten och visnings planeringen inför sthlm. Sista minuten inbjudning till söta Pimpinette dök oxå upp. Imorgon väntar jag endel intressanta leveranser, hoppas verkligen de dyker upp. Hotellet blev tillsist ledigt så vi får bo fint och bra vilket är ett måste för att orka jobba hela dagarna och kvällarna.
image999
Kofta: Rules by Mary
Klänning: Secondhand
Armband: Cocoo
Örhängen: Peacemärken fått av Lina

Lite nytt i secondhandhörnan

image997image998
har dykt upp. På torsdag kommer det lite flera väskor och ev något mer!

Hoppat!

Tävlingen i Söndags gick riktigt bra!
1a klassen, 1 m var vi nolla i både grund å omhopp och hamna på en 2a plats av ca 26 st, 0,2 sek efter 1an...
2a klassen, 1.10 m som gick i 1 fas fick vi en rivning och hamna på 9/ca22. Det var en väldigt glad å pigg Nalle som tyckte det var såå kul att äntligen få hoppa efter sommarvilan. Jag är jättenöjd med honom!!
image995
image996



Stylein

Stylein visade ju idag. Var riktigt surt att tacka nej. Man vet på ett ungefär vad man får från Stylein så även denna gång.
Denna klänning är iaf. en blivande favorit!! Lovely!
image994

Modeveckan fortsätter..

image992image993
Igår visade bla. Ida Sjöstedt. Sött, flickigt och sommrigt. Inte riktigt min grej.

Idag visa tunga namn som Whyred, Carin Westwe, Dagmar och vår favorit Stylein.
Lite surt att vara kvar hemma fortfarande men vi tar igen missad tid i slutet av veckan.

A

Årets guldknapp..

...gick till Ann-Sofie Back.
image991

blått,svart o vitt

image990

Fint

image988image989
Top från Mbym, Lilla Ego. Dojjor från Miu Miu.

Hade funkat fint ihop såhär första dagen på modeveckan.

åååååhhh....

Nån mer än jag som längtar efter Minimarkets underbara mikrofon tshirt...?!
Finns snart på EGO och i min garderob!!! Älskar den!


/L

Nu börjar det!!!


Ser verkligen fram emot Fashion Week i Stockholm, mycket att göra men sååå roligt!!!

Stockholm fashionweek

..drar ju igång till veckan. Vi Sticker dit i mitten av veckan. Pga. snuskit många möten och dålig planering får vi skippa en del sjukt intressanta visningar bla. får vi stryka både Minimarket ochStylein. Trist!

Detta är ungefär vad vi har att vänta oss:
Torsdag: Camilla Norrback 
                 Minimarket  
                 Jouels
                 MNO (Rulse by Mary, OT,Bomull, Malling&Mikai mm)
Fredag: MbyM
               dáhrling
               Jojo &malou visning alt. stanna på modecenter
               Stylein (höst och vår)
Lördag: Rodebjer
               Jojo&malou
               Pimpinette
               Saga Lova
Tillkommer endel shopping,möten, visningar och tillställningar!

Kul och stressigt!
              

                

Dagens shopping

image986
Rules by mary, alldeles underbar å perfekt nu till hösten!

image987
Till klänningen har jag gärna min nya Bitchic väska i lack, även den helt rätt i höst. Och solglajjerna som jag fyndade på myrornas för 10 pix. Utöver detta så blev det även ett lila lack som blir perfekt till denna outfit!!

Både klännon å väskan får givetvis följa med till Stockholm på modeveckan!

Kram
L


Mys och kärlek

Ikväll ska jag laga mat till min älskade pojke! En riktigt romantisk myskväll!
Har varit så mycket de senaste helgerna så det ska bli helt underbart. Trist nog är jag en usel kock men något ska jag nog lyckas sno ihopp! En drink kan det nog oxå bli...

Nu blir det att springa ner till Ica och införskaffa gosaker till kvällen!

♥A

Smygtitt-by Lilla Ego

image984
image985

Höstklänning nr 1

image983
Blank, turkos siden klänning från Rules by Mary. 899 pix.

Vill ha till senapsgula grova strumpisar i höst!!

Vill ha!!!

Så här vill jag att mitt hår ska se ut, rakt, blankt å superfin färg! Är dax att gå till frissan snart men det är lite svårt att klippa det längre... Fint med mörka ögon och matta läppar å ögonbryn också.
/L

image982


Snygga dosor

106889-981106889-980
106889-979
Det finns lite o välja mellan i höst....undrar vad det ska bli.

en gammal polare...


Anna, Jarvis på London live nu ikväll!!
/Lillan

höst/vinterjacka

Hmm, funderar på vad jag ska skaffa mig för jacka till hösten/vintern....
Den här svinigt snygga från Minimarket kommer att finnas på EGO, kommer helt säkert vara riktigt sugen på den!!!
Sååå snyggt med tjocka färgde strumpisar å klackar till å med luvan på!!
image978

tacos å elle....min fredag.

Ikväll tänkte jag mysa med tacos, chocklad å nya elle. F kommer hem från Portugal imorrn...så det blir ensam-mys.

Har just kommit hem från stallet, var ute på en skogstur i ca 1 1/2 tim med en tjej från stallet, trevligt! På Söndag är det tävling på KRK, vi ska rida 1 och 1.10(accumulator) har aldrig ridigt det förut så det blir skoj att prova! Tävlingen är ute och det ska tydligen bli oväder....ursh vad typiskt!!

Nu ska jag städa lite innan jag lagar mat, är ruskigt sugen på att möblera om här hemma, men det är så svårt, mycket öppna ytor..ja, ja vi får se om jag kommer på något.

Mera nytt på EGO idag sa Anna så imorrn blir det till att spana in det också, alltid lika spännande!!! Hinner jag så tänkte jag åka ut till mio å kolla efter matta å lite annat också.

Ha en super fredagkväll allihopa!
L

Nattlig inspiration-Grå väska

image977
Vilket får mig att raskt leta upp min stora gråa, fina väska som var favvon i vintras! Hurra!!

Mera nytt...

En liten mini leverans från danska mbym trillade in idag. Sött!! Bla. en A-linjeformad top med orangea inslag. Just vad jag ville ha!! Lite lagom 80-tals rockig så där.
Älskar leveranstider, står med tindrande ögon och hoppande tassar varje gång en stor låda dyker upp.

Har konstaterat att det inte kommer hinnas med så många visningar nästa vecka. Som inköpare så får du ju se (och prova) allt på mötena...men en visning är ju alltid skoj.

Nu är jag så trött, så trött!

♥A


Åhhh....

Varför finns inga hotell lediga i hela förbannade storstaden!! Sent ute? Ja vi vet!!

Dagens

image976
Jag och favvo väskan!!

Färdig jobbat för idag.

Uj vilken dag! Tidigare i veckan såg Lina och Jag att vårat golv i butiken börjat resa sig. Så idag hade jag snickare och fastighetskötare där och självklart...fukt!  Satans!! Gick runt och var lite små iriterad över det hela dagen tills Eva och Lina kom ner med 2 små superfina jeansjackor till secondhanden.
Åkte till Lina för ett litet styrelsemöte som handlade endel om 1års firandet och det satans golvet. Väl hemma blev det lite mailande och o.s.a  till några visningar! Vi skippar ju Köpenhamn och pyser raka vägen till Sthlm i mitten av nästa vecka. Skoj men mycket att göra!

Nu: tömsig!

♥A

Lbd från RbM

image975
Lina shoppade upp sig på en av de små svarta från RbM.
Den är så vansinnigt fin! Lätt puffiga ärmar, låga fickor, slapp över magen och lite tightare runt låren.
Matcha i det oändliga. Mönstrade strumpisar, höga handskar, hatt, smycken...japp användbar och såååå mjuk.

Snyggt blå/vitt

image973image974

Minimarket

image972
Härligt med massor av höst nytt i butiken nu! Snart börjar även Minimarket leverera ut!!
De här byxerna lär vi se mycket av i höst!
Förövrigt dök minimarkets visnings inbjudan upp här om dan, höga förväntningar på s/s 08 där!

Usel planerare

Åh, blir så trött på migsjälv. Försöker alltid få till det så "bra" jag kan under modeveckorna. Boka in många möten på samma dagar, ta några dagar och köra igenom ALLT. Försöker oxå planera in tid för mat och ett o annat glas vin...hm!

Konstaterar att även i år har jag misslyckats totalt! Den "bra" och "välplanerade" veckan ser helt galen ut! Självklart krockar inte bara mötena med varandra utan oxå med de intressantaste visningarna...suck!

Nu kaffe och godmorron!

♥A

IDAG ÖPPET TILL 21.00

Passa på fynda på våran slutrea eller spana in höstnyheterna!!

Inte många fel här...


image971
Ashely gör inte många missar här!!
Skinnkjolen, slappa tröjan, mönstrade ben och lagom slarvig frisyr!
Att leta efter ett par mönstrade strumpisar kan bli ett intressant litet äventyr...Snyggt är det iaf!!

Hösten 07 enligt Mary

Rules by Marys kollektioner blir bara finare och finare. Halva höstleveransen finns ute i butiken nu!
image963image964
Kort klänning  699 pix                                            Rutig tunika 499 pix
image966image967
 Favorit i siden. Svart och vit 899 pix. (Snygga silver väskan är med oxå)
image968image969
Kort klänning med stora fickor i sidan 699 pix           Lagom stor, lagom slapp och lagom rockig. Lagom pris 499 pix

Favvo väskan har kommit!!

Har lixom inte kunnat släppa den här väskan sen jag såg den i februari. Stor, snygg och i skinn. Priset gör den inte fulare om man säger så. Go biten går  på 899 pix från Rules by Mary.
image961image962

Grönt i höst

image959image960
Den här lilla klänningen från Camilla Norrback dök upp i slutet av förra veckan. Lite, bara lite längre i bak vilket gör den en smula bekvämare. 599 pix och elt ekologiskt korekt!

Godmorgon Karlstad

Idag var det skönt att få vakna i sin egna säng i sin egna stad efter mycket fläng. Har tagit en lång frulle å ska försöka få lite ording här hemma, mycket tvätt...! Sen ska jag luncha med F, som börja jobba idag, tror vi går ner till hamnen.
Sen raka vägen till LILLA EGO, nyheter väntar och det känns som om det var år sen jag var där. Så det blir nog lite shopping;) Planera 1års festen å boka hotell till modeveckan står också på scemat idag.

Nu verkar sommaren ha hittat hit, jag som nästan var inställd på hösten nu...men några extra sommardagar tackar jag inte nej till.

Ha en bra dag allihopa!
L


Sol och höst varor

Solen skiner och jag har en massa höstrelaterade saker att göra så här efter ledigheten. Massor av varor att gå i genom, boka hotell för modeveckan, ändra några möten och o.s.a några visningar.
Kul tid på året när visningsinbjudningarna börjar trilla in.
Kul är oxå att min svarta skinnväska från RbM har kommit och står i butiken och väntar.


Kan ju tipsa om att det finns endel finfina saker kvar på rean fortfarande!

Nu: Kaffe!!

A

Familjen T på Stones!

Lite outfits på familjen T på Stones.

image954
jag å pappa Hasse
image955
mamma Eva, Anna å Harald på Ullevi
image956
nya fjäderörhängen å knutar på syskonen
image957
å Keith såklart!

Spanien

Lite bilder från Costa Brava i Spanien, veckan var urmysig! Bodde i lght med balkong utöver havet, dagarna tillbringade vi på stranden(herrarna på golfbanan endel...) kvällarna med god mat å dryck, kortspel å bara hade trevligt!
image951
image947
stranden från balkongen
image948
jag på promenad
image949
jag utan för lägenheten
image952
svart å rött
image950
bad från klippor

Fint i öronen

Både Lina och jag fyndade 2 par örhängen var. Mycket mer shopping än så blev det inte!
image946

Stort!!

Åh, vilken satans bra helg vi har haft!!
Galet bra, galet stort!! Bara att konstatera: Gubbarna i Stones rockar fortfarande!! Klart bland det bästa genom tiderna!!

image934image935image936
Öl och mat på dagen innan Stones.
image937image938
Skålar i Rosé.
image939image940

image941
På väg till Ullevi
image942
image943image944
image945
Somsagt-Stort!!!!

MASSOR AV HÖSTNYTT..

...har tydligen dykt upp i butiken när jag varit borta!!! Jobbet på måndag-jippi!!!!

Dagens rockiga inspiration

106889-933

106889-841

Nu ska jag väcka min vackra man med nybrygt kaffe!!

Packlista

Har alltid gillat att skriva packlista. Det är kul.
106889-932106889-930
106889-929106889-923
Strumpisar, Liten klänning, Vitt linne, shorts,lång klänning, solisar, stor sjal....mm
Har en kännsla av att det blir aningens för mycket som vanligt!!

Tjing!

Camilla Norrback

Har haft min kamera på jobbet jätte länge nu. Tog hem den igår för att inte glömma den i helgen så kom det sååå fina saker idag..
Camilla Norrback leveransen var inte väntad och därför mycket rolig. Jäkligt fina korta klänningar/toppar i grönt och höstens kanske snyggaste kofta.

Kolla in!!

Stickat

Varm och snygg! Det är KUL att planera för hösten.
Stickat ger oändliga möjligheter till intressanta kombos. Lek myd kontraster,ytor och former.
106889-925106889-927106889-926
106889-928
...sådär ja! Med färg på benen och allt. Alt. korta skinnkjolen..mmmm

Rock n´ roll

Nu jobbar jag en dag till sen pyser vi till Göteborg!!

Gillar

106889-924
Gillar Saga lova. Ska bli jättekul att kika närmare på mässan.

Snyggt till morgon kaffet

106889-923106889-922106889-921